Blago vama ako ste rođeni u OVA 3 znaka. U Decembru ćete imati sve, LJUBAV, NOVAC, SREĆU!

Blago vama ako ste rođeni u OVA 3 znaka. U Decembru ćete imati sve, LJUBAV, NOVAC, SREĆU!

30 studenoga, 2023 0 By Admin

Blago vama ako ste rođeni u tri znaka zodijaka koja ćemo spomenuti.  Upravo smo u sezoni Strijelca i zbog toga bismo se svi trebali osjećati prilično veselo i otvoreni za nova, zabavna iskustva.

Decembar izgleda jako dobro za mnoge od nas, pa čak i ako osjetimo bol sumnje, mračni osjećaj koji prati stara sjećanja ili tugu koja dolazi s prisjećanjem, znamo da ćemo se izdići iznad… Prije ili kasnije .

Izabrat ćemo pravi put, a to je utješno.

Međutim, imamo mnogo stabilizirajućih tranzita u znaku Strijelca, koji bi ovaj mjesec trebali učiniti ugodnim. Čak i kada bismo se inače mogli osjećati oprezno ili nestabilno.

Tri horoskopska znaka koji će imati sjajne horoskope tijekom mjeseca decembra:

1.  BLIZANCI

Dok se ostatak svijeta priprema za praznike i sve što s njima dolazi, vi ćete skakati na prilike slijeva i zdesna, a sve su one pozitivne i imaju izniman potencijal.

Imate priliku pronaći super sjajan posao koji će donijeti više novca nego što ste ikad prije zaradili, i u biti, to je jedina stvar o kojoj razmišljate.

Voljeni ste i osjećate se dobro s ljudima u svom životu, ali ste rastreseni izgledima koji su pred vama.

Vi ste, po prirodi, zabrinuti, i dok ste spremni, voljni i sposobni sjesti za obiteljsku večeru na blagdansko slavlje, misli će vam biti negdje drugdje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što je nevjerojatno jest da je ova prilika za ‘veliki novac’ nešto što će vas oboje zabrinuti… možda radite zajedno na ovom novom projektu. Samo naprijed!

2. JARAC

Godina za vas završava s iznenađenjem; nešto za što niste imali pojma da bi se moglo dogoditi…uskoro ćete se ponovno ujediniti s nekim tko vam je vrlo poseban.

Ovo ponovno okupljanje može se čak pretvoriti u živo iskustvo, što znači da ćete možda na kraju živjeti s njim ili blizu njega. Dok ste decembar imali rezerviran za kreativne projekte i namjere za budućnost, ovo iznenađenje će vas uputiti na drugačiji put.

Sve je to dobro jer volite tu osobu i iako niste očekivali da će itko ući u vaš život i promijeniti ga, više ste nego sretni prihvatiti tu osobu u svoj svijet. Osjećate se nabijeno, energično i sretno tijekom decembra.

Osjećate se snažno, sigurno i sposobni donositi ispravne odluke. Čak i pod prisilom. Decembar izgleda jako dobro za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. DJEVICA

Iako je ovo možda vrijeme kada razmišljate o ljudima i iskustvima koji su činili godinu za vas, također ste spremni početi gledati prema budućnosti. Toliko ste pragmatični da možete odvojiti vrijeme da se osjećate loše, znajući da se lako možete izvući iz tog depresivnog osjećaja i prijeći na dobro.

Toliko je toga dobrog u vašem životu u ovom trenutku i imate toliko toga čemu se možete radovati. Gledate kako prevladati osobne prepreke i uzdići se iznad mnogih stvari koje su vas kočile.

U nadolazećim mjesecima donijet ćete odlučnu odluku da promijenite svoj način života. To će vam pomoći ne samo u vašem zdravlju, već će se vaš ljubavni život izgladiti i učiniti da se osjećate kao da nemate razloga za brigu. I znate što? Nema razloga za brigu. I financijska situacija će vam biti na zavidnom nivou. Dobro za vas. Sretno!