LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Decembar: Jedan znak će sresti osobu sa kojom je u prošlosti bio blizak, a to bi mogao biti novi početak!

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas ćete se osjećati vrlo emotivno. I pozitivne i negativne emocije danas preplavljuju vaš mozak. Dakle, ovo nije najbolje vrijeme za donošenje bilo kakve ključne odluke u vezi s vašim romantičnim životom. Međutim, ovo je izvrsno vrijeme za ljubav i romansu, pogotovo ako ste već u predanoj vezi. Samci će se obratiti svakome tko pokaže makar i mali interes.

 

 

BIK

Danas će vjerojatno buknuti nesuglasice između vas i vašeg partnera. Problemi mogu biti vrlo mali ili vitalni, ali svi se već neko vrijeme gnoje u vašoj vezi. To je rezultat nedostatka pravilne komunikacije među vama. Trebat će vam ogromno strpljenje da se nosite sa situacijom ako želite spasiti ovu vezu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Dobit ćete više pažnje nego ikada prije. Na vaše iznenađenje, možda će vam se obratiti i oni najmanje očekivani. Ali uzmite si vremena da odlučite tko vam najviše odgovara. Vrijeme će odvojiti one najbolje od ostalih. Nemojte se suzdržavati zbog gorkih iskustava iz prošlosti.

 

 

RAK

Možda ćete danas naići na nove poznanike ili prijatelje! Pomoći će vam da shvatite dublje značenje ljubavi i osnažit će vas da razlikujete površnu i pravu ljubav! To će vas učiniti boljim sucem da odaberete pravu osobu za sebe! Budite ljubazni prema svima koji vam danas naiđu!

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Planeti su se postavili u red za vaš ljubavni život. Svakako izađite s prijateljima i uživajte. Naći ćete prilike za izlaske i vezu da se otvaraju čak i na malo vjerojatnim mjestima. Dakle, trebate miješati i miješati. Ovo je pravo vrijeme za istraživanje nove veze u koju ste možda sumnjali u prošlosti.

 

 

DJEVICA

Vrijeme je da potpuno preispitate svoj stav i djelovanje u vezi s posebnom osobom u vašem životu. Danas ćete shvatiti da će osoba kojoj ste privučeni vjerojatnije odgovoriti na izravan pristup, a ne na bilo kakve igre ili lukavštine koje su vam dobro služile u prošlosti. Ova osoba je potpuno drugačija i od vas traži potpunu iskrenost i otvorenost.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Decembar: Jedan znak će sresti osobu sa kojom je u prošlosti bio blizak, a to bi mogao biti novi početak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top