HOROSKOP RASTANKA: OVA 3 znaka NEMAJU ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST jer se više NE VOLE i prekidaju vezu tijekom Mjesečevog sekstila Urana//

HOROSKOP RASTANKA: OVA 3 znaka NEMAJU ZAJEDNIČKU BUDUĆNOST jer se više NE VOLE i prekidaju vezu tijekom Mjesečevog sekstila Urana//

30 studenoga, 2022 0 By Admin

Dolazi trenutak kada morate prekinuti, a za tri horoskopska znaka Svemir dovodi dramu do vrhunca.

Iako je možda teško razmišljati o prekidu u ovoj točki godine, to može biti i prava stvar za neke parove.

Istrošene veze možda neće uspjeti preživjeti ovo vrijeme, a tijekom ovog tranzita, znat ćemo koji mora biti sljedeći pravi potez.

Znamo da moramo prekinuti, i iako to možda nije lako učiniti, neophodno je, i mi to znamo.

Ovaj tranzit inspirira na originalno razmišljanje, a često je takvo razmišljanje hrabro i nervozno. Kad prekinemo s nekim, moramo to učiniti strateški ili nikada nećemo prekinuti ili ćemo si u budućnosti stvoriti neprijatelja.

Mogući su prijateljski raskidi, a sada moći ćemo biti i hrabri i prijateljski raspoloženi.

Cilj je sljedeći: prekinuti vezu u dobrim odnosima.

Prekid nikad nije radostan,  suze će biti prolivene, ali postoji nota osobne snage koja prati ovaj tranzit, a dugoročno gledano, vidjet ćemo da je sve što smo učinili da bismo aktivirali prekid bilo neizbježno.

Možemo se bojati budućnosti, ali nepoznato je, u ovom trenutku, bolje od poznatog, jer poznato nije ništa drugo nego bijeda, ogorčenost i beskrajna želja da se ode. Vrijeme je za raskid, konačno. Neka bude tako.

Tri horoskopska znaka koji se rastaju tijekom Mjesečevog sekstila Urana od 1. decembra su:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ne želite ići u budućnost, ruku pod ruku, s osobom s kojom ste upravo sada. NEMA ŠANSE da ostanete s tom osobom, a jedina stvar koja vas sprječava da prekinete s njom je strah, jednostavan i jednostavan. Nitko ne želi biti taj koji traži prekid, i iako je to sve što želite, suzdržavali ste se, ali što vam je to dalo?

Glavobolja i osjećaj da ste sada postali potpuni prevarant. Ne sviđa vam se ovaj osjećaj,  možda ćete samo vidjeti svoju prijelomnu točku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nema šanse da nastavite ovako i  tražit ćete raskid. Da, tako je, te će riječi izaći iz vaših usta, a jednom kad izađu… Gotovo je! GOTOVO JE!

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2