LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Jedan znak će se POMIRITI sa osobom iz prošlosti, a OVAJ znak će imati SUSRET koji bi mogao SVE PROMIJENITI

LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Jedan znak će se POMIRITI sa osobom iz prošlosti, a OVAJ znak će imati SUSRET koji bi mogao SVE PROMIJENITI

14 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav u narednim danima: Možda ćete imati prilično dubok utjecaj na nečiju drugu vezu. Vaši postupci i vaš govor tijela možda komuniciraju jednu stvar, a zapravo na svjesnoj razini niste svjesni što radite. Samo promatrajte kako drugi reagiraju na vas, a zatim primijetite ulogu koju možda igrate u poticanju takvog odgovora.

 

 

BIK

Ljubav u narednim danima: Uložit ćete svu svoju energiju u održavanje na životu određene tajne veze. Ako ste imali problema s pronalaženjem vremena i prostora za okupljanje, čini se da će vam se barem trenutno želja ispuniti. Vaša veza može se nastaviti neprijavljena i nezapažena od svih, a vas dvoje možete uživati ​​sami.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Umjesto da imate samo jednu veliku vezu u ovom trenutku, čini se da radite na nekoliko njih odjednom. Ima puno prostora za eksperimentiranje i otkrivanje onih koji stvarno odgovaraju vašoj pravoj prirodi. Možda ćete doći do nekih zaključaka, ali bi vam i dalje moglo biti od koristi da još neko vrijeme zadržite otvoren um.

 

 

RAK

Bit ćete inspirirani da prekinete određenu vezu koja vam nije uzrokovala ništa osim tuge. Međutim, možda ste također sreli nekoga za koga smatrate da je kompatibilniji s vama na sve načine. Moguće je napraviti glatki prijelaz sve dok razumijete svoje motive i potpuno razumijete zašto vam je potrebna ova promjena smjera.

 

 

LAV

Motivacija je najvažnija riječ. Bez obzira na vaše izvorne razloge zbog kojih ste se uključili u svoju trenutnu vezu, sada možete smatrati da ih je potrebno razmotriti u svjetlu nedavnih događaja. Ovo ne mora biti ništa preteško, ali dobro bi vam bilo da razmislite dokle ste oboje stigli i što ste postigli. Budite iskreni i sve će biti dobro.

 

 

DJEVICA

Bit će teško ostati odvojen od trenutne ljubavne veze. Ako ste uključeni, onda ste duboko uključeni; nema polumjera. Zbog toga bi možda bilo dobro pitati svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) kako se osjeća, jer ćete se možda iznenaditi njegovim odgovorom. Ako možete govoriti o područjima koja zahtijevaju promjenu, vaša će se veza još više produbiti.

VAGA

Strast je danas vrlo očita; možda ćete osjetiti kako vas obuzima osjećaj eksperimentiranja unutar vašeg odnosa. Oboje ste željni isprobavanja novih stvari na novim mjestima, a također i da svoju vezu stavite na kušnju. Oboje osjećate da se treba pomaknuti na novu razinu, ali niste sigurni što točno treba promijeniti. Otvarajući se nepoznatome, uskoro ćete saznati.

 

 

ŠKORPIJA

Ako se čini da se vaš partner (sadašnji ili budući) zanosi nekim nerealnim idejama, možda oboje trebate provesti neko vrijeme raspravljajući o tome kamo mislite da ide veza. Oboje biste trebali prvo pogledati svoje motive za ulazak u vezu. Ako možete biti jasni po ovom pitanju, tada će mnoge druge stvari doći na svoje mjesto.

 

 

STRIJELAC

Ljubav danas može biti zabavna ako uživate u osjećaju da vas neumoljivo progoni nezaustavljiva sila. Izgleda da je netko spreman usredotočiti se na vas i ne pustiti dok ne bude imao priliku izlaziti s vama. Ako vam ne smeta sva pažnja – a općenito vam ne smeta – onda ovo možete učiniti u slobodno vrijeme.

 

 

JARAC

Vi i vaš partner (sadašnji ili budući) naći ćete vremena da sjednete i izradite plan akcije u vezi s kupnjom. Ako je to povezano s kupnjom nekretnine ili preuređenjem postojeće, onda može zahtijevati dodatno planiranje. Ali cjelokupna slika izgleda dobro. Sve što trebate učiniti je uravnotežiti svoje financije i osigurati da oboje dobijete ono što želite za novac.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Pred vama su možda prilično intenzivni dani u smislu virtualnih sastanaka i malih društvenih događanja. Ulažete puno truda u jednu određenu vezu koja vam se čini posebno obećavajućom. Ali u ovoj fazi također može biti mudro procijeniti što dobivate natrag. U redu je biti zaljubljen, ako je osjećaj obostran.

 

 

RIBE

Imat ćete potrebu promijeniti svoj stav prema jednoj određenoj vezi. Možda u tome nema ništa loše, a ipak osjećate da niste iskoristili sav potencijal, a postoji još mnogo stvari koje biste mogli isplativo istražiti zajedno. Ovo je sjajno vrijeme da isprobate neke nove stvari i ojačate međusobnu vezu.