LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Jedan znak će se POMIRITI sa osobom iz prošlosti, a OVAJ znak će imati SUSRET koji bi mogao SVE PROMIJENITI

OVAN

Možda ćete imati prilično dubok utjecaj na nečiju drugu vezu. Vaši postupci i vaš govor tijela možda komuniciraju jednu stvar, a zapravo na svjesnoj razini niste svjesni što radite. Samo promatrajte kako drugi reagiraju na vas, a zatim primijetite ulogu koju možda igrate u poticanju takvog odgovora.

 

 

BIK

Uložit ćete svu svoju energiju u održavanje na životu određene tajne veze. Ako ste imali problema s pronalaženjem vremena i prostora za okupljanje, čini se da će vam se barem trenutno želja ispuniti. Vaša veza može se nastaviti neprijavljena i nezapažena od svih, a vas dvoje možete uživati ​​sami.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Umjesto da imate samo jednu veliku vezu u ovom trenutku, čini se da radite na nekoliko njih odjednom. Ima puno prostora za eksperimentiranje i otkrivanje onih koji stvarno odgovaraju vašoj pravoj prirodi. Možda ćete doći do nekih zaključaka, ali bi vam i dalje moglo biti od koristi da još neko vrijeme zadržite otvoren um.

 

 

RAK

Bit ćete inspirirani da prekinete određenu vezu koja vam nije uzrokovala ništa osim tuge. Međutim, možda ste također sreli nekoga za koga smatrate da je kompatibilniji s vama na sve načine. Moguće je napraviti glatki prijelaz sve dok razumijete svoje motive i potpuno razumijete zašto vam je potrebna ova promjena smjera.

 

 

LAV

Motivacija je najvažnija riječ. Bez obzira na vaše izvorne razloge zbog kojih ste se uključili u svoju trenutnu vezu, sada možete smatrati da ih je potrebno razmotriti u svjetlu nedavnih događaja. Ovo ne mora biti ništa preteško, ali dobro bi vam bilo da razmislite dokle ste oboje stigli i što ste postigli. Budite iskreni i sve će biti dobro.

 

 

DJEVICA

Bit će teško ostati odvojen od trenutne ljubavne veze. Ako ste uključeni, onda ste duboko uključeni; nema polumjera. Zbog toga bi možda bilo dobro pitati svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) kako se osjeća, jer ćete se možda iznenaditi njegovim odgovorom. Ako možete govoriti o područjima koja zahtijevaju promjenu, vaša će se veza još više produbiti.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Jedan znak će se POMIRITI sa osobom iz prošlosti, a OVAJ znak će imati SUSRET koji bi mogao SVE PROMIJENITI

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top