Lava i OVOG znaka čeka OGROMNO RAZOČARANJE i VELIKA IZDAJA – neće im biti lako!/

Lava i OVOG znaka čeka OGROMNO RAZOČARANJE i VELIKA IZDAJA – neće im biti lako!/

3 prosinca, 2022 0 By Admin

LAV

Veoma vas je teško razočarati. Uvijek ste imali svoje mišljenje i poglede na svijet. Niste mnogo vjerovali drugim ljudima i upravo vas je to spašavalo od lošihi nervoznih situacija u vašem životu. Međutim u narednom periodu očekuju vas veoma loša dešavanja i neki razlozi za tugu za koju će biti krive osobe koje su vam bliske.

U neke osobe ste imali neograničeno povjerenje, no shvatit ćete da ste ipak vjerovali krivim ljudima. Vaše pretpostavke ipak nisu bile točne i zbog toga vam sada dolaze loši dani. Izdat će vas osoba za koju ste mislili da vam je najbolji prijatelj.

Toj osobi govorili ste sve iz svoga života i ta je osoba znala sve o vama. No iskoristila je to na krivi način i vi sada zbog toga patite. Pored te osobe razlozi za tugu očekuju vas i od strane vašeg partnera. Vaš partner će činiti neke postupke koji će vas mnogo povrijediti.

Shvatit ćete da se ta veza ne može više izboriti za dobru i svjetlu budućnost. Vaša voljena osoba će napraviti jedan postupak koji će vam slomiti srce. Nakon toga ozbiljno ćete početi razmišljati o prekidu sa tom osobom.

Očekuju vas brojna negativna dešavanja i teški trenutci. Niste pod zaštitom zvijezda koje vas čuvaju od svega lošega a donose vam samo dobre stvari u život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U narednom periodu trebate pokazati dosta staloženosti i mudrosti, te ne donositi ishitrene odluke, nego prije bilo kakve odluke dobro razmisliti. Na vama je da li ćete određenim osobama dati još jednu šansu i priliku da se pokaju i iskupe.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2