DNEVNI HOROSKOP za 30. Novembar: Djevica će biti FRUSTRIRANA, Škorpija će UŽIVATI, Riba će biti LJUTA, PREVARENA i IZDANA, pred Blizancima razne mogućnosti

OVAN

Dnevni horoskop: Ovo je baš takav dan kada pogledate po kući i pomislite: “Kakav nered!” Čak i ako ste inače imuni na nered, danas bi vam to moglo biti zagušljivo. Stoga biste mogli biti u iskušenju da projurite kroz mjesto poput vatrene kuće i riješite se svega na svom putu što vam se čini suvišnim. Budi oprezan! Ne želite izbaciti nešto što bi vam moglo zatrebati kasnije. Idite polako i budite diskriminirajući.

 

 

BIK

Dnevni horoskop: Uzrujanost s obitelji mogla bi dovesti do toga da se vaša druga druga osoba osjeća prilično sumorno, a s njim se nije lako slagati – iako ste potpuno u kutu svog partnera. Možda bi bilo najbolje odmaknuti se i dopustiti svom prijatelju da sam prođe kroz ovo. Možda postoje problemi koje je najbolje čuvati u tajnosti. Vjerujte svom prijatelju i ne postavljajte previše pitanja. Vaš će partner podijeliti s vama kada dođe pravo vrijeme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Razvoj talenta koji je možda zanemaren tijekom vašeg života mogao bi imati iznenađujuće rezultate. Mogli biste otkriti da je to upravo ono što vam je potrebno kako biste proširili svoje horizonte i katapultirali vas u bilo koju situaciju u kojoj biste željeli biti. To bi zauzvrat moglo dovesti do povećanja prihoda. Mijenjate se iznutra, a te su promjene uglavnom pozitivne – mogu se odraziti i na vaš vanjski život. Uživati

 

 

RAK

Dnevni horoskop: Grupa s kojom ste uključeni mogla bi biti uzbuđena zbog postupka za koji možda ne smatrate da je mudar u ovom trenutku. Možete ih obavijestiti o svojim rezervacijama, ali oni su vjerojatno preopterećeni da bi slušali. Možda ćete početi sumnjati u vlastite ciljeve za koje će možda trebati puno vremena za postizanje. Drži se. Ponekad stvari traju dulje nego što želite, ali uspjeh je ipak moguć!

 

 

LAV

Grupne aktivnosti poput skupova ili festivala danas bi se mogle odvijati u vašem susjedstvu. Vjerojatno ćete sudjelovati, a u procesu biste mogli naučiti neke nove koncepte koji daju dodatni poticaj vašem duhovnom rastu. Možda ćete naići na neke stare prijatelje koje niste vidjeli neko vrijeme. Razgovori s drugima mogli bi pokrenuti vaš um u novom smjeru. Večeras prošetajte prije spavanja. Inače možda nećete moći zaspati.

 

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Čini se da pokušaji svladavanja novog računalnog programa ili drugih oblika visokotehnološke opreme ne vode nikamo. Možda ćete sumnjati u svoje sposobnosti i stoga se osjećate vrlo frustrirano. Međutim, nastavite s tim. Nisi bez svake pomoći! Nije potrebno ništa više od malo fokusa, koncentracije i uporne upornosti. Također bi se moglo isplatiti pitati nekoga tko zna više o tome da vam pomogne.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 30. Novembar: Djevica će biti FRUSTRIRANA, Škorpija će UŽIVATI, Riba će biti LJUTA, PREVARENA i IZDANA, pred Blizancima razne mogućnosti

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top