Sudbina će OVE znakove NAGRADITI VELIKOM LJUBAVNOM SREĆOM! Strpljenje će se isplatiti!

Sudbina će OVE znakove NAGRADITI VELIKOM LJUBAVNOM SREĆOM! Strpljenje će se isplatiti!

4 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Možda ćete pronaći vaš uobičajeni osjećaj ravnoteže i sklada pomiješan trenutnom planetarnom usklađenošću. Ali to ne mora biti loše, osim ako ste odlučni u tome. Možda će vam se činiti da su neke od vaših uobičajenih rutina u vezi poremećene, ali to zapravo može dovesti do poboljšanja interakcije između vas i voljene osobe, umjesto da je pogorša.

 

BIK

Današnja planetarna usklađenost čini ovo izvrsnim danom za improviziranu zabavu na koju bi možda bilo dobro pozvati goste s nekim novim i vrlo različitim interesima od vaših. Ako ste fascinirani umjetnošću, pozovite neke nečuvene umjetnike da prisustvuju. Ako volite ljude same po sebi, onda potaknite nekoliko vrlo originalnih tipova kako bi cijeli događaj prošao uz zamah.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda se ne osjećate posebno strastveno, a opet biste mogli biti vrlo iznenađeni kada otkrijete koliko određena atmosfera utječe na vas i stvara intenzivne emocionalne struje. Planetarna usklađenost dana mogla bi donijeti neke iznenađujuće elemente u vaš današnji odnos, stoga budite spremni na sve. Najbolje svakako tek dolazi, a maštom ga možete učiniti još boljim!

 

RAK

Trenutna nebeska atmosfera znači da imate priliku isprobati neke nove i uzbudljive stvari s voljenom osobom. Ako ste se navikli na određenu rutinu, razmislite o tome da je promijenite tako što ćete učiniti nešto radikalno drugačije. Može se dogoditi i da danas sretnete osobu koja u vaš život unese dašak svježeg zraka. Sve što vas inspirira na veće stvari je dobrodošlo.

 

LAV

Iako možete biti vrlo odani cilju ili osobi, ponekad dugo nakon što vaša veza prestane biti profitabilna, možda ćete početi osjećati nezadovoljstvo što se tiče jednog određenog partnerstva. Aspekt dana mogao bi značiti da osjećate osjećaj ograničenja, a ne sreće. Danas ćete možda odlučiti učiniti nešto po tom pitanju.

 

DJEVICA

Planetarni raspored dana znači da ste daleko više idealistički raspoloženi nego što bi vam moglo biti zdravo. Ako ste razmišljali o tome da nekoga blisku zamolite na spoj, onda samo pazite da vas ne zanese neki aspekt njihovog izgleda ili načina ponašanja, i pomislite da je previše divan. Važno je da zadržite osjećaj perspektive.

VAGA

Ako ovih dana izlazite na spoj, ne očekujte romantično prekrasnu večer, ali očekujte da ćete se nevjerojatno provesti. Povoljan planetarni aspekt znači da ćete najvjerojatnije smatrati da je vaš novi prijatelj jako stimulativno društvo, a vjerojatno će vas i uvesti u potpuno nove dimenzije življenja. Velike stvari se spremaju za vas.

 

ŠKORPIJA

Sadašnja konfiguracija planeta znači da neki vrlo neočekivani događaji mogu promijeniti tijek vašeg ljubavnog života. Možda ste planirali izaći, ne očekujući zapravo da će se nešto puno dogoditi, ali možete se tada jako iznenaditi kad otkrijete da jedan sastanak posebno na vas naelektrizira. Ono što se događa kao rezultat toga je da možete razviti divnu novu asocijaciju.

 

STRIJELAC

Možda vam se čini da vam netko vječno izmiče, a ovo vam se događa upravo sada, s trenutnom nebeskom atmosferom. Možda ste u svom umu izgradili neku vrstu vrlo dramatične slike o toj osobi, a također ste se uvjerili da je zaista sjajna, pa ne možete razumjeti zašto vam ne želi biti bliže. Danas ćete možda dobiti odgovor.

 

JARAC

Trenutni planetarni tranzit znači da zaista možete uživati ​​sve dok se sjetite da se ne pridržavate samo provjerenih i pouzdanih. Ako ste u trajnoj vezi, možda je to dobra prilika da neko vrijeme provedete odvojeno otkrivajući svoje vlastite jedinstvene interese. Ako ste u potrazi za ljubavlju, nemojte često odlaziti na uobičajena progona – pokušajte negdje novo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ispostavilo se da poklon koji kupite za nekoga posebnog ima iznenađujuće dubok učinak na njega. Današnji aspekt ukazuje na to da je riječ o knjizi, umjetničkom djelu ili nečemu potpuno jedinstvenom, sigurno će oduševiti vašu najdražu ljubav. Toliko da bi se vaš odnos mogao promijeniti na ugodno iznenađujući način. Stvari bi mogle početi ići na bolje.

 

RIBE

Nebeska konfiguracija čini ove dane vrlo kreativnim, posebno kad je riječ o ljubavi i romantici. Ako ste nekome htjeli reći kako se osjećate, pokušajte pronaći jedinstvenu i originalnu metodu prenošenja poruke. Možete ga pokušati izvesti na spoj iznenađenja i odjenuti se na vrlo dočaravajući način ili pronaći neki drugi nekonvencionalni način da osvojite njegovo srce.