LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Mart: Jedan znak vjeruje partneru iako u dubini sebe ZNA DA LAŽE – sada će mu PRAVA ISTINA biti SERVIRANA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Mart: Jedan znak vjeruje partneru iako u dubini sebe ZNA DA LAŽE – sada će mu PRAVA ISTINA biti SERVIRANA…

18 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Odnosi bi danas mogli biti izazovni, ali rješenje je potencijalno odmah iza zavoja. Osjećaj dubokog istraživanja i znatiželje o romantičnim stvarima mogao bi vas navesti da otkrijete neke informacije koje niste očekivali o svojim partnerstvima, prošlim ili sadašnjim. Povezivanje s težim istinama o vašem ljubavnom životu može biti intenzivno, ali se isplati provesti to samoispitivanje. Postavljajte prava pitanja i budite spremni za odgovore. Preuzimanje odgovornosti za sve što nađete može vam donijeti osnaživanje.

 

BIK

Kada je riječ o vašim odnosima, prošlost je prolog. Možda ćete uočiti načine na koje ste preuzeli preveliku odgovornost. Ako ste vi jedini radili na svom partnerstvu, odmaknite se da vaš ljubavnik ponese svoj dio. Slično, ako ste slobodni i neumorno ste se trudili, sada sav taj naporan rad može početi uroditi plodom. Opustite se i zagrizite slatke stvari.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Danas možete preuzeti duboku romantičnu mudrost. Ovo bi se u početku moglo činiti teškim i intenzivnim, a možda ćete se zapitati nije li nešto u redu s vašom vezom. Ako pažljivo pazite na energiju koja prolazi između vas i vašeg ljubavnika, vjerojatno ćete shvatiti da se manje radi o trvenju ili svađi, a više o tome što učite iz vremena koje provodite zajedno. Odmaknite se od bilo kakvih svađa i pokušajte sagledati što se događa u vašem ljubavnom životu iz šireg objektiva.

 

 

RAK

Vrijeme je da zakoračite u svoju romantičnu budućnost. Vaši odnosi naizgled izgledat će vam sasvim solidno, ali vama uvijek fali “ono nešto”. Pripremite se za polijetanje i unesite svježinu u svoj ljubavni život. Pravo je vrijeme za eksperimetniranje. Budite spremni za avanturu!

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Intenzitet bi trenutno mogao zavladati u najintimnijoj areni vašeg ljubavnog života. Mogli biste ostvariti emocionalnu, fizičku i duhovnu vezu sa svojim ljubavnikom koja nadilazi sve što ste ikada prije iskusili. Pokušajte ne dopustiti da vas strah spriječi da otkrijete i artikulirate svoje želje. Ako to možete reći naglas, možete to manifestirati.

 

 

DJEVICA

Pripremite se da doživite neku neobuzdanu, zdravu požudu.  Ova neiskorištena čežnja možda je bila blokirana ili izolirana u posljednje vrijeme, ali sada možete identificirati što želite, bez ograničenja. Bilo da ste slobodni ili u vezi, ovo je pozitivan razvoj! Neka svi ljubavni interesi znaju što se točno sprema za vas kako bi vam mogli ostvariti želje.

VAGA

Ljubavni horoskop: Odnosi bi vas danas mogli produbiti, transformirati i osloboditi. Možda ćete biti uronjeni u kotao emocionalne složenosti. Nitko ne voli plivati ​​u dubinama više od tebe, ali razmišljanje o svom putu kroz zbrku moglo bi ponuditi veće nagrade. Jednom kada se pojavite, možda ćete znati više o ljubavi nego prije. Ovo je romantični val kojim biste trebali odjahati sve do sigurne, sigurne obale koju obožavate.

 

 

ŠKORPIJA

Vaši odnosi možda će uskoro krenuti! Možda ćete se zbog toga osjećati prilično emotivno, pogotovo ako ste morali neko vrijeme suzdržati svoje osjećaje ili ako ste osjećali da vas partner suzdržava. Dopustite si priznati cjelokupnu širinu svog iskustva, iako bi moglo biti neurednih dijelova, barem u početku.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Običan trenutak može sadržavati sjeme revolucije u odnosima. Mogli biste biti uključeni u normalan zadatak ili zadatak i odjednom osjetiti potrebu da se stopite sa svojim ljubavnikom na duhovnom sastanku umova. Budite oprezni i primijetite svoje osjećaje, čak i one prolazne. Pratite sve misli koje vam lebde u glavi i zabilježite ih.

 

 

JARAC

Ljubav i privrženost bi se danas mogli vratiti u tvoju svakodnevicu, a tebi ne može biti ljepše. Romantika se u posljednje vrijeme možda činila izvan granica ako su ozbiljnije teme zahtijevale vašu pozornost. Uz planet užitka koji pali na sve cilindre, možete se povezati sa svojim ljubavnikom ujutro, podne i navečer – i pod vašim vlastitim uvjetima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Možda danas imate intenzivnu čežnju za romantikom. Mogli biste se naći izgubljeni u dubokoj gladi za vezom s ljubavnikom, prošlošću ili sadašnjošću. Možda ćete čak opsesivno razmišljati o tome ako se osjećate kao da netko drugi tko je pomalo neuhvatljiv drži ključ za otključavanje vašeg srca. Umjesto da razmišljate o stvarima koje ne možete kontrolirati, shvatite da je izvor sve te energije u vama.

 

 

RIBE

Romantika bi se danas mogla vratiti na veliki način. Možete započeti tako što ćete si dati dar da se osjećate dobro. Možda ste se u nedavnoj prošlosti osjećali pomalo isključenima iz vlastitog ljubavnog života. Sada imate prostora za raskošnu ljubav prema ljubavnicima – i očekivati takvu slatku poslasticu zauzvrat.