Netko će se JAKO RAZOČARATI i PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, dok će OVAJ znak ipak uspjeti spasiti svoju vezu…

Netko će se JAKO RAZOČARATI i PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, dok će OVAJ znak ipak uspjeti spasiti svoju vezu…

2 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Astralna konfiguracija može ukazivati ​​na to da osjećate nezadovoljstvo svojom trenutnom vezom. Određeni čimbenici izvan vaše kontrole znače da ste se poigravali s idejom da krenete dalje, a ipak vas nešto definitivno koči. Iako možda osjećate određenu napetost i teško donosite odluku, za vas bi bilo bolje da se odlučite.

 

BIK

Položaj planeta znači da za sobom možete imati vrlo gorljivog progonitelja. Ova konkretna osoba jednostavno ne želi prihvatiti ne kao odgovor i može se činiti da je potpuno opsjednuta. Vaš odgovor ovisi o tome smatrate li ovu situaciju laskavom ili ne. Ako je tako, onda biste zajedno mogli stvarati prekrasnu glazbu; ako ne, znate što vam je činiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nebeska atmosfera potiče vas da slušate bubnjara koji u vama udara drugačiji ritam. Iako ste vrlo lojalni onima s kojima ste razvili blisku vezu, također imate tendenciju zadržati davno prošlo vrijeme kada su određene veze prestale biti vrijedne truda. Slušajte svoje srce i poduzmite nešto ako i gdje je potrebno.

 

RAK

Možda će vam biti teško odlučiti što učiniti u vezi s određenom vezom koja je izgledala obećavajuće, ali se sada čini da se gubi. Današnji položaj planeta čini da se osjećate nervozno i ​​nesigurno. Međutim, ovo bi vrlo vjerojatno mogao biti nalet emocionalnog vremena i vaši bi se osjećaji uskoro mogli smiriti. U međuvremenu, gledajte sa vedrije strane: stvari mogu biti samo bolje.

 

LAV

Imate potencijal napraviti neke vrlo pozitivne promjene u bliskom osobnom odnosu, zahvaljujući današnjem planetarnom usklađivanju. Ako smatrate da bilo čemu treba obratiti pozornost, sada bi bilo vrijeme za taj vitalni razgovor ili raspravu, jer ste oboje raspoloženi za postavljanje temelja za skladnije partnerstvo. Možda ćete također otkriti da vaša veza prelazi na potpuno novu razinu.

 

DJEVICA

Možda ćete se osjećati kao da radite svoju stvar, s trenutnim planetarnim aspektom. Prelako je za život ući u zamornu rutinu koja može pokvariti svačiji duh, a također pokvariti naše najdragocjenije veze. Ako sumnjate da se to možda događa, poduzmite mjere odmah. Izađite, promijenite svoje obrasce odijevanja i ponašanja, učinite stvari drugačije i zabavite se.

VAGA

Današnja vas nebeska atmosfera ohrabruje da napredujete što se tiče jednog konkretnog partnerstva, a istovremeno vas čini svjesnim da ono što radite može biti malo preuranjeno. Nalazite se u situaciji u kojoj vam se čini da činite jedan korak naprijed i dva nazad. Možda je vrijeme da se predate i krenete s tokom.

 

ŠKORPIJA

Nebeska atmosfera zasigurno oživljava jedan odnos u vašem današnjem životu. Ako ste se uzaludno nadali da ćete se zbližiti s određenom posebnom osobom, onda bi vam se želja mogla ostvariti. Kao da ste upravo nastavili jedno drugome nedostajati, ali konačno ste dobili priliku uspostaviti tu vitalnu vezu, što se pokazalo kao divno iskustvo za oboje.

 

STRIJELAC

Trenutni položaj planeta može napraviti mjesta za otkriće koje se tiče vas i vašeg partnera (trenutni ili budući). Iskoristite ovu priliku danas da razgovarate o svemu skrivenom, ako oboje osjećate da se možete nositi s tim, i podijelite svoje tajne jedno s drugim. Možda ćete otkriti da će, ako to učinite u duhu prave iskrenosti i ljubavi, vaš partner (sadašnji ili budući) brod procvjetati na neočekivane načine.

 

JARAC

U iskušenju ste da zauzmete ekspanzivniji pristup svojoj trenutnoj vezi, a ipak ste zabrinuti da će, ako to učinite, ona na neki način patiti. Astralna konfiguracija danas otežava donošenje odluke, a ipak znate da će svaki pokušaj poboljšanja zasigurno imati najdublji učinak. Poduzmite male korake kako biste počeli stvarati revoluciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ako ste mislili da vam treba nešto da unesete malo vatre i poleta u vaš partnerski (trenutni ili budući) brod, to vam danas može pružiti trenutna astralna konfiguracija. To znači da ako ste oboje spremni izaći i učiniti nešto drugačije, te imati pravu avanturu koja vas oboje potpuno ulijeva osjećajem svrhe i smisla, onda će stvari biti drugačije.

 

RIBE

Društveni izlasci i prilike mogle bi donijeti neke dragulje što se tiče osobnih odnosa jedan na jedan. Današnja astralna konfiguracija može dovesti nekoga sasvim jedinstvenog u vaš život, ali nemojte očekivati ​​da će biti nešto poput vašeg prosječnog spoja. Ova osoba možda ne samo da se odijeva na jedinstven način, već ima nekoliko ideja i ideala koji su u izrazitoj suprotnosti s uobičajenim pristupom životu.