Netko će se JAKO RAZOČARATI i PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, dok će OVAJ znak ipak uspjeti spasiti svoju vezu…

OVAN

Astralna konfiguracija može ukazivati ​​na to da osjećate nezadovoljstvo svojom trenutnom vezom. Određeni čimbenici izvan vaše kontrole znače da ste se poigravali s idejom da krenete dalje, a ipak vas nešto definitivno koči. Iako možda osjećate određenu napetost i teško donosite odluku, za vas bi bilo bolje da se odlučite.

 

BIK

Položaj planeta znači da za sobom možete imati vrlo gorljivog progonitelja. Ova konkretna osoba jednostavno ne želi prihvatiti ne kao odgovor i može se činiti da je potpuno opsjednuta. Vaš odgovor ovisi o tome smatrate li ovu situaciju laskavom ili ne. Ako je tako, onda biste zajedno mogli stvarati prekrasnu glazbu; ako ne, znate što vam je činiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nebeska atmosfera potiče vas da slušate bubnjara koji u vama udara drugačiji ritam. Iako ste vrlo lojalni onima s kojima ste razvili blisku vezu, također imate tendenciju zadržati davno prošlo vrijeme kada su određene veze prestale biti vrijedne truda. Slušajte svoje srce i poduzmite nešto ako i gdje je potrebno.

 

RAK

Možda će vam biti teško odlučiti što učiniti u vezi s određenom vezom koja je izgledala obećavajuće, ali se sada čini da se gubi. Današnji položaj planeta čini da se osjećate nervozno i ​​nesigurno. Međutim, ovo bi vrlo vjerojatno mogao biti nalet emocionalnog vremena i vaši bi se osjećaji uskoro mogli smiriti. U međuvremenu, gledajte sa vedrije strane: stvari mogu biti samo bolje.

 

LAV

Imate potencijal napraviti neke vrlo pozitivne promjene u bliskom osobnom odnosu, zahvaljujući današnjem planetarnom usklađivanju. Ako smatrate da bilo čemu treba obratiti pozornost, sada bi bilo vrijeme za taj vitalni razgovor ili raspravu, jer ste oboje raspoloženi za postavljanje temelja za skladnije partnerstvo. Možda ćete također otkriti da vaša veza prelazi na potpuno novu razinu.

 

DJEVICA

Možda ćete se osjećati kao da radite svoju stvar, s trenutnim planetarnim aspektom. Prelako je za život ući u zamornu rutinu koja može pokvariti svačiji duh, a također pokvariti naše najdragocjenije veze. Ako sumnjate da se to možda događa, poduzmite mjere odmah. Izađite, promijenite svoje obrasce odijevanja i ponašanja, učinite stvari drugačije i zabavite se.

Nastavak na idućoj stranici…

Netko će se JAKO RAZOČARATI i PREKINUTI LJUBAVNU VEZU, dok će OVAJ znak ipak uspjeti spasiti svoju vezu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top