LJUBAVNI HOROSKOP ZA 28. Novembar: Za OVE znakove dan je idealan za LJUBAVNA POMIRENJA i uživanje u zagrljaju

OVAN

Ljubavni horoskop: Ima dobrih vijesti u vezi. Raspoloženi ste za zabavne aktivnosti sa svojim partnerom. Uživat ćete u romantičnom razgovoru sa svojom voljenom i podići ovaj odnos na sljedeću razinu.

 

BIK

Možda vam se neće svidjeti ako vaš partner pokušava utjecati na vaše misli i na kraju kaže nešto što ga/nju povrijedi. Nikada se ne zaboravite ispričati svojoj dragoj ako nešto zaista pođe po zlu. Možda ne volite ostati u kontaktu sa svojom voljenom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Ljubavni život može zahtijevati pažnju. Budući da ćete vjerojatno ostati zauzeti na radnom mjestu, možda nećete moći posvetiti dovoljno vremena, energije i pažnje svojoj voljenoj osobi. Možda niste sretni, a ipak ostajete neodlučni da komunicirate sa svojom voljenom.

 

RAK

Što više poštujete svog partnera, više ćete naklonosti dobiti zauzvrat. Vjerojatno će se odvijati domaće aktivnosti. Možda ćete pokušati naučiti nešto novo od svoje voljene osobe. Kuhanje sa svojom srodnom dušom smirit će vaš um.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Spremni ste osjećati strast prema svom ljubavnom životu. Pustit ćete svog ljubavnog partnera da vodi romantične poteze. Uostalom, romantično zadovoljstvo je ono što želite u životu. Međutim, ne biste trebali prisiljavati svog ljubavnika. Osjećat ćete se sretnim kada glatko uživate u tijeku akcije.

 

DJEVICA

U ljubavi ćete se pobrinuti da razlika u mišljenjima ne zabije klin između vas i vašeg partnera. Morate imati pozitivan pristup dok rješavate problem. Doći će dobar dan kada pokušate stvarno dobro učiti jedni od drugih.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 28. Novembar: Za OVE znakove dan je idealan za LJUBAVNA POMIRENJA i uživanje u zagrljaju

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top