LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Ako ste rođeni u OVOM znaku budite spremni na SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Ako ste rođeni u OVOM znaku budite spremni na SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

28 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav u narednim danima: Možda ćete danas dobiti više nego što ste očekivali od šefa ili autoriteta. Iako su vam se u ranijim prilikama možda činili strogi i zabranjujući, možda ćete se iznenaditi kada otkrijete da zapravo gaje prilično duboke i snažne osjećaje prema vama. Međutim, možda bi bilo najbolje da se malo povučete dok ne budete sigurni na tlo na kojem stojite.

 

 

BIK

Netko tko je do sada bio blizak prijatelj može iznenada pokazati znakove želje da vam se još više zbliži i da želi napraviti promjenu od platonizma do intimnijeg. Bilo bi bolje da dopustite da prođe neko vrijeme prije nego ih shvatite ozbiljno. Ako je ovo nešto što bi i vas zanimalo, onda se isplati zadržati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaše oči mogu biti posute zvjezdanom prašinom, što vam otežava razlikovanje onih romantičnih kandidata koji bi povećali vašu sreću i onih koji bi mogli biti samo loša vijest. Ako izlazite s nekim, onda bi bilo dobro da budete oprezni i da ne podlegnete prevelikom šarmu i laskanju. Slušajte svoje instinkte o ovome.

 

 

RAK

Ljubav danas cvjeta. Odgovorit ćete s dubokim osjećajem. Čini se da sretnik sigurno zna izvući ono najbolje u vama, a i vi ćete se osjećati opušteno u komunikaciji s njima. Što će se dogoditi kasnije, možda je najbolje da odlučite sami. Ali ne ostavljajte ga predugo!

 

 

LAV

Ljubav će zakoračiti pravo u vaš život, i to ne samo ljubav, već potpuna, čista i potpuna romantika. Što ste učinili da zaslužite takvu poslasticu, pitate se? Ne gubite vrijeme na pitanja; samo uživaj u danu i trenutku. I molim vas, ne brinite – postoji još mnogo toga odakle je ovo došlo. Dakle, uzmite si vremena. Prava strast se jednostavno ne može požuriti.

 

 

DJEVICA

Umjesto da izlazite u grad ili provodite vrijeme u posjetu prijateljima i druženju, nešto vas nagovori da provedete noć zajedno kod kuće. Stvorite toplu i romantičnu atmosferu pomoću svijeća, prekrasnih aroma i mjesta za masažu – i više nikada nećete morati ići u kino! Ponekad se dobre stvari mogu pronaći tamo gdje ih najmanje očekujete.

VAGA

Vjerojatno će se stvoriti duboka emocionalna veza s osobom po vašem izboru. Veza može započeti prilično dubokim razgovorom koji ipak ima vrlo praktične implikacije. Potom se može nastaviti kada oboje odlučite da raspravu treba nastaviti dalje, što bi bilo bolje obaviti negdje daleko udobnije, možda nakon domaće večere. Ponekad vas ljubav iznenadi.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav se može činiti malo plaćeničkom. Privlačnost koju osjećate prema određenoj osobi možda nije sasvim nevina. Možda vas privlači veličina njihovog bankovnog računa. Možda se ovo čini prilično okrutnim, ali ako odvojite vrijeme da proučite svoje dublje motivacije dok ste večeras vani, možda ćete otkriti da oni uopće nisu tako duboki.

 

 

STRIJELAC

Vrlo je vjerojatan sastanak sa vašom srodnom dušom na malom okupljanju na koje dolazite. Između vas postoji trenutna privlačnost koja kao da stvara iskre. Imate toliko toga za razgovarati, a ipak se već osjećate kao da se izuzetno dobro poznajete. Uzmite to jedan po jedan dan i vidjet ćete da veza postaje sve jača.

 

 

JARAC

Možda nećete primijetiti kako se ljubav prikrada vama, jer to čini potajno i tiho. Možda se u početku čini da vas određena osoba ne privlači, ali kako vrijeme napreduje, ona počinje imati sve dublji učinak na vas. Nešto u njihovom biću te privlači kao magnet, sve bliže i bliže. Pripremite se za iznenađenje!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možete zapaliti mnoga srca. Čini se da odišete osjećajem dubine i velike tajnovitosti, te ste iznimno zavodljivi prema drugima. Stoga se nemojte iznenaditi ako dobijete dosta ponuda. Ali nemojte samo popustiti pred prvim primamljivim koji vam se nađe na putu. Imate toliko izbora, možete se odlučiti i za nešto stvarno posebno!

 

 

RIBE

Događaju se svakakvI trikovI i iluzije. Ništa nije kako se čini, a to uključuje i određeni romantični susret. Osoba koja je uključena može se činiti većom od života i očaravajućom tajanstvenom nevjerovatnom. Mogli biste se naći odneseni plimama izvan vaše kontrole – ali nemojte se potpuno odati. Pričekaj da ih puno bolje upoznaš!