LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Ako ste rođeni u OVOM znaku budite spremni na SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

OVAN

Možda ćete danas dobiti više nego što ste očekivali od šefa ili autoriteta. Iako su vam se u ranijim prilikama možda činili strogi i zabranjujući, možda ćete se iznenaditi kada otkrijete da zapravo gaje prilično duboke i snažne osjećaje prema vama. Međutim, možda bi bilo najbolje da se malo povučete dok ne budete sigurni na tlo na kojem stojite.

 

 

BIK

Netko tko je do sada bio blizak prijatelj može iznenada pokazati znakove želje da vam se još više zbliži i da želi napraviti promjenu od platonizma do intimnijeg. Bilo bi bolje da dopustite da prođe neko vrijeme prije nego ih shvatite ozbiljno. Ako je ovo nešto što bi i vas zanimalo, onda se isplati zadržati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaše oči mogu biti posute zvjezdanom prašinom, što vam otežava razlikovanje onih romantičnih kandidata koji bi povećali vašu sreću i onih koji bi mogli biti samo loša vijest. Ako izlazite s nekim, onda bi bilo dobro da budete oprezni i da ne podlegnete prevelikom šarmu i laskanju. Slušajte svoje instinkte o ovome.

 

 

RAK

Ljubav danas cvjeta. Odgovorit ćete s dubokim osjećajem. Čini se da sretnik sigurno zna izvući ono najbolje u vama, a i vi ćete se osjećati opušteno u komunikaciji s njima. Što će se dogoditi kasnije, možda je najbolje da odlučite sami. Ali ne ostavljajte ga predugo!

 

 

LAV

Ljubav će zakoračiti pravo u vaš život, i to ne samo ljubav, već potpuna, čista i potpuna romantika. Što ste učinili da zaslužite takvu poslasticu, pitate se? Ne gubite vrijeme na pitanja; samo uživaj u danu i trenutku. I molim vas, ne brinite – postoji još mnogo toga odakle je ovo došlo. Dakle, uzmite si vremena. Prava strast se jednostavno ne može požuriti.

 

 

DJEVICA

Umjesto da izlazite u grad ili provodite vrijeme u posjetu prijateljima i druženju, nešto vas nagovori da provedete noć zajedno kod kuće. Stvorite toplu i romantičnu atmosferu pomoću svijeća, prekrasnih aroma i mjesta za masažu – i više nikada nećete morati ići u kino! Ponekad se dobre stvari mogu pronaći tamo gdje ih najmanje očekujete.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV U NAREDNIM DANIMA: Ako ste rođeni u OVOM znaku budite spremni na SUSRET sa SRODNOM DUŠOM!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top