HOROSKOP SJAJNIH I LOŠIH VIJESTI! OVAJ znak će pronaći SREĆU U LJUBAVI, a OVAJ znak će biti POVRIJEĐEN KAO NIKAD…

LAV:

Zvijezde nisu već neko vrijeme naklonjene za ljubavne odnose kada je riječ o ovom zodijaku. Zvijezde nemaju lijepe vijesti i prognoze, nego baš naprotiv, prognoziraju veliko razočaranje, povrijeđenost, a možda i kraj veze. U vašoj vezi već neko vrijeme nisu stabilni odnosi i vladaju pretežno napete situacije.

Dajete sve od sebe da se problemi riješe, no sami u tome bez pomoći partnera ne možete uspjeti. Međutim, već u  vrlo skoroj budućnost, vaš partner će napraviti nešto što će vas potpuno razočarati i povrijediti. I ne samo to, izgubit ćete potpuno povjerenje.

Problem će se činiti neriješiv, jer nećete znati kako da prijeđete preko toga i kako da opet steknete povjerenje u partnera. Sve će vam se činiti besmisleno, jer ipak ste puno vjerovali partneru. Vaš partner se neće ponašati kao da se kaje i neće se previše truditi opravdati.

To će u vama izazvati potpuni slom, jer ćete shvatiti da osobi sa kojom ste u vezi više nije stalo ni do vas ni do vaše zajedničke veze.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Vi ćete ozbiljno početi razmišljati da napustite vašu vezu i nastavite dalje sami. Iako vaš partner neće predoložiti kraj, smatrat ćete da više ne možete ostvariti zajedničku budućnost.

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP SJAJNIH I LOŠIH VIJESTI! OVAJ znak će pronaći SREĆU U LJUBAVI, a OVAJ znak će biti POVRIJEĐEN KAO NIKAD…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top