GATANJE IZ TALOGA. Izaberi talog i saznaj kakvi ti dani stižu

GATANJE IZ TALOGA. Izaberi talog i saznaj kakvi ti dani stižu

27 studenoga, 2022 0 By Admin

DRUGI TALOG KAVE:

U drugom talogu kave ima mnogo nepravde koja je nanesena vama.

Vama je jedna osoba nanijela strašnu bol i nepravdu. Jako vas je povrijedila svojim postupcima, a vi to ni najmanje niste zaslužili. Niste nikada poželjeli nekakvo zlo toj osobi, ali se nadate da će svakoga sustići pravda i karma za sve što čini. Ono loše i ono dobro. Osobu koja vas je bez razloga povrijedila, stići će karma.

Vi se nećete tome radovati, ali nećete ni tugovati. Vaše mišljenje na tu situaciju će biti da svatko dobije ono što zasluži i da sve svakome vrati ono što čini drugima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

TREĆI TALOG KAVE:

Treći talog nagovještava bolje dane, ali isto tako pokazuje dosta iscrpljenosti i nepravde.

Vi ste osoba koja puno pati u životu. Iscrpljeni ste od bola, nepravde, od manjka sreće.. Počeli ste gubiti nadu u bolje sutra u bolje dane, u bolji život. Živite dan za dan i nemate volje više za ničime. Još uvijek uspjevate naći radost u sitnicama koje vas na trenutak raszvesele. U vašem talogu kave vidi se sreća.

Vama će doći bolji dani i život će vam postati ljepši i sretniji. Uspjet ćete riješiti neke probleme koje vam nemir i tugu stvaraju. Uspijet ćete i popraviti neke odnose sa nekim ljudima sa kojima niste dobri. Vama svakako dolazi jedan ljepši period života.

Stranice: 1 2