DNEVNI HOROSKOP za 17. Mart: Djevici NOVA OSOBA ulazi u život, Vagu čeka IZNENAĐENJE, Jarac mora paziti KOME VJERUJE, Vodoliji stižu PROMJENE

DNEVNI HOROSKOP za 17. Mart: Djevici NOVA OSOBA ulazi u život, Vagu čeka IZNENAĐENJE, Jarac mora paziti KOME VJERUJE, Vodoliji stižu PROMJENE

16 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas ste blagoslovljeni nevjerojatno jasnom vizijom i moći ćete ispravno odvagnuti dugoročne koristi svojih postupaka. Dakle, danas je dobro vrijeme za procjenu novih pothvata i ulaganja koja su vam se pojavila kako biste mogli donijeti objektivnu odluku. Također ćete moći procijeniti osobe u vašoj blizini i identificirati tko je vaš istinski dobronamjernik.

 

 

BIK

Čuvajte se danas onoga što govorite. Netko koga smatrate bliskim mogao bi proliti grah na vas. Odvažite svoje rečenice prije nego što progovorite. Pokušajte razgovarati o sebi i osobi s kojom razgovarate. Suzdržite se od razgovora o trećoj osobi. Danas možete putovati u drugi grad. Možda ćete sresti starog znanca i zajedno ćete možda imati nostalgične uspomene.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Danas djelujete malo zbunjeno. Također ste nestrpljivi da izvršite važan zadatak. Preporučljivo je pričekati i ne voditi nikakve važne pregovore danas. Zbunjenost će postupno nestati do kraja dana. Dan će proteći bez ikakvih štucanja. Možete putovati danas. Javni prijevoz možda malo kasni. Ostale opcije držite pri ruci.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Osjećate se pomalo zbunjeno događajima koji se odvijaju oko vas i raznim naizgled kontradiktornim informacijama koje vam dolaze. Vaš vlastiti unutarnji glas sada je vaš najbolji vodič. Vjerujte svojim instinktima i činite ono što vam govore i naučit ćete puno o sebi i smjeru u kojem želite da vaš život ide.

 

 

LAV

Dnevni horoskop:  To može biti dan introspekcije i ponovne evaluacije vaših načela. Možete ispitati sebe i svog partnera zbog prošlih odluka. Ipak ćete slijediti vrlo podržavajući pristup prema svom partneru i očekujete isto zauzvrat. Apsolutno nema štete u usvajanju novih ideologija u životu kada se čini da prijašnje više ne funkcioniraju dobro.

 

 

DJEVICA

Osoba koja je već dugo u vašoj blizini, ali koju zapravo nikada niste primijetili, sada će početi igrati ključnu ulogu u vašem umu. Nije to samo nova romansa. Umjesto toga, to je susret uma i duha koji će vas vjerojatno ostaviti preplavljenim. Uzmite si vremena da se naviknete na tu ideju jer je ta osoba došla u vaš život da ostane.

VAGA

Dnevni horoskop:  Komunikacija je danas vaš ključ. Možete se otvoriti bliskom prijatelju ili voljenoj osobi. Nešto vas muči već duže vrijeme. Danas je dan da izbacite svoju ljutnju i frustraciju. Rješenje može isplivati ​​na površinu tijekom rasprave. Zapamtite da će vam izlijevanje srca pomoći. Na kraju dana čeka vas iznenađenje.

 

 

ŠKORPIJA

Danas ćete se nositi s brojnim raznolikim obvezama sa svih strana. Budite spremni ispuniti svoje društvene, financijske i osobne obveze. Vaša obitelj, prijatelji i kolege vjerojatno će vam se obratiti i vi ste više nego sposobni podnijeti ovaj pritisak. Danas ćete pomoći velikom broju ljudi i riječima i djelima.

 

 

STRIJELAC

Dnevni horoskop:  Ustani i zablistaj danas. Zvijezde predviđaju da imaju važan posao za vas. Danas trebate usrećiti bilo koga u svojoj blizini, ovaj čin zauzvrat će vam otvoriti vrata sreće. Međutim, nemojte posuđivati ​​novac danas jer ste skloni da ga zauvijek izgubite. Ne bi trebalo biti nikakvih problema s vašim zdravljem.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Danas ćete biti raspoloženi s povjerenjem. Opasnost od toga je da se možete na kraju povjeriti osobi kojoj nije vaš najbolji interes u srcu. Dakle, budite sigurni u osobu prije nego joj ili njoj rasteretite svoju dušu. Ako ste posljednjih dana imali nesuglasice  bilo kod kuće ili na poslu, danas je sjajan dan za produženje maslinove grančice.

 

 

VODOLIJA

Doći će do određenih naglih promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu. Ovo će vas ostaviti zabrinutim i nesigurnim. Nemojte se tako osjećati i opustite se! Samo idite s tokom jer su te promjene samo za vaše dobro. Situacija se može pogoršati kada se nađe netko tko će vam izazvati nesreću pokušavajući vam se osvetiti.

 

 

RIBE

Dnevni horoskop: Danas imate veliku sposobnost šarmirati svakoga. Impresionirat ćete one oko sebe svojom duhovitošću i gracioznošću. Osvojit ćete divljenje svih oko sebe. Iskoristite ovo sjajno razdoblje da steknete nove prijatelje i družite se s novim ljudima i nove prilike će se otvoriti pred vama.