DNEVNI HOROSKOP ZA 28. Novembar: Djevici NOVA OSOBA ulazi u život, Vagu čeka IZNENAĐENJE, Jarac mora paziti KOME VJERUJE, Vodoliji stižu PROMJENE

OVAN

Dnevni horoskop: Danas ste blagoslovljeni nevjerojatno jasnom vizijom i moći ćete ispravno odvagnuti dugoročne koristi svojih postupaka. Dakle, danas je dobro vrijeme za procjenu novih pothvata i ulaganja koja su vam se pojavila kako biste mogli donijeti objektivnu odluku. Također ćete moći procijeniti osobe u vašoj blizini i identificirati tko je vaš istinski dobronamjernik.

 

 

BIK

Čuvajte se danas onoga što govorite. Netko koga smatrate bliskim mogao bi proliti grah na vas. Odvažite svoje rečenice prije nego što progovorite. Pokušajte razgovarati o sebi i osobi s kojom razgovarate. Suzdržite se od razgovora o trećoj osobi. Danas možete putovati u drugi grad. Možda ćete sresti starog znanca i zajedno ćete možda imati nostalgične uspomene.

 

 

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Danas djelujete malo zbunjeno. Također ste nestrpljivi da izvršite važan zadatak. Preporučljivo je pričekati i ne voditi nikakve važne pregovore danas. Zbunjenost će postupno nestati do kraja dana. Dan će proteći bez ikakvih štucanja. Možete putovati danas. Javni prijevoz možda malo kasni. Ostale opcije držite pri ruci.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RAK

Osjećate se pomalo zbunjeno događajima koji se odvijaju oko vas i raznim naizgled kontradiktornim informacijama koje vam dolaze. Vaš vlastiti unutarnji glas sada je vaš najbolji vodič. Vjerujte svojim instinktima i činite ono što vam govore i naučit ćete puno o sebi i smjeru u kojem želite da vaš život ide.

 

 

LAV

Dnevni horoskop:  To može biti dan introspekcije i ponovne evaluacije vaših načela. Možete ispitati sebe i svog partnera zbog prošlih odluka. Ipak ćete slijediti vrlo podržavajući pristup prema svom partneru i očekujete isto zauzvrat. Apsolutno nema štete u usvajanju novih ideologija u životu kada se čini da prijašnje više ne funkcioniraju dobro.

 

 

DJEVICA

Osoba koja je već dugo u vašoj blizini, ali koju zapravo nikada niste primijetili, sada će početi igrati ključnu ulogu u vašem umu. Nije to samo nova romansa. Umjesto toga, to je susret uma i duha koji će vas vjerojatno ostaviti preplavljenim. Uzmite si vremena da se naviknete na tu ideju jer je ta osoba došla u vaš život da ostane.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. Novembar: Djevici NOVA OSOBA ulazi u život, Vagu čeka IZNENAĐENJE, Jarac mora paziti KOME VJERUJE, Vodoliji stižu PROMJENE

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top