VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Vrijeme je da saznate kakve prilike će vam se otvoriti u Decembru. Vrijeme je za velike promjene…

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Vrijeme je da saznate kakve prilike će vam se otvoriti u Decembru. Vrijeme je za velike promjene…

26 studenoga, 2022 0 By Admin

Karijera:

Zaposleni bi mogli razviti skladan odnos s nadređenima. Neki od vas mogu se nadati i napredovanju u poslu, a to bi moglo doprinijeti povećanju plaće i većim primanjima. Također postoje šanse da se u skladu s tim zaposle i oni koji traže poslove u inozemstvu.

 

Posao:

Partnerski posao izgleda posebno obećavajući. Ipak, oni koji su uključeni u takve partnerske pothvate možda će morati uložiti mnogo truda za njihov nesmetan rad i uspjeh ovog mjeseca. Postoje šanse da dobijete poslovne prilike u inozemstvu.

 

Stručnjaci:

Čini se da je ovo vedar mjesec za stručnjake. To bi posebno trebalo vrijediti za one koji rade u vladi ili istraživačkoj liniji. Vjerojatno ćete postići neke dobitke zahvaljujući svom napornom radu. Međutim, preporučljivo je da bilo kakvu odluku donesete tek nakon što strpljivo razmislite i razmotrite sve prednosti i nedostatke.

 

Zdravlje:

Malo je vjerojatno da ćete ovaj mjesec patiti od nekih većih zdravstvenih poremećaja; ipak, neke manje smetnje mogu vam smetati. Svakodnevnim vježbama te zdravim i hranjivim unosom trebali biste biti u mogućnosti poboljšati svoju kondiciju i ostati zdravi i srčani.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Učenik:

Čini se da će ovo biti povoljan mjesec za učenike škole, koji mogu ustrajno raditi i uspjeti u učenju. Oni koji idu na visoko obrazovanje također bi trebali smatrati ovo razdoblje prilično ohrabrujućim, a i oni bi mogli ispasti uspješni. Međutim, istraživači se moraju u potpunosti usredotočiti na svoj rad i provoditi duge sate na studiju, pa će možda morati dobro paziti na svoje zdravlje.

Stranice: 1 2