Ubjedljivo NAJSRETNIJI znakovi! OVA 3 znaka će doslovno UŽIVATI od nedelje do utorka!

Ubjedljivo NAJSRETNIJI znakovi! OVA 3 znaka će doslovno UŽIVATI od nedelje do utorka!

17 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ubjedljivo najsretniji. Ovo će sigurno biti prekrasani dani, jer se čini da su svi toplo i ugodno raspoloženi. Posebno se vi i vaš romantični partner osjećate posebno blisko i povezano. Ako je brak proces zaljubljivanja i odljubljivanja, onda ste oboje definitivno u fazi “in”. Uživajte dok traje! Provedite miran dan zajedno i završite ga večerom u elegantnom bistrou.

 

 

BIK

Ovo će biti prilično naporni dani za vas, i vjerojatno ćete voljeti svaku njegovu minutu. Možete očekivati ​​da ćete tijekom ovih dana upoznati mnogo ljudi. Bit će tu sporednih izleta i zaobilaznica koje niste očekivali, ali oni su zbog svoje spontanosti sve dražesniji, poput neočekivanog ručka s prijateljem. Takvi ukradeni trenuci obogaćuju vaš život.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Donošenje odluka je gotovo nemoguće za vas. Zato ih treba prepustiti nekom drugom. Prošećite s partnerom kako ne biste morali stvarno razmišljati o tome kamo idete. Vaš je posao usredotočiti se na emocionalnu stranu stvari i učiniti sigurnim da svi sanjaju. Vaša ljubazna, brižna priroda je vrijedna roba. Čuvajte ovaj dar.

 

 

RAK

Imate na čemu biti zahvalni. Zašto ne izaći večeras i proslaviti s prijateljima? Zaboravite na posao i obiteljske nevolje i podignite se. Lijepo se provedite. Zaslužili ste odmor. Ako ne iskoristite te trenutke kada imate priliku, riskirate da postanete pojedinac koji misli samo na posao nauštrb ostalih velikih životnih zadovoljstava.

 

 

LAV

U posljednje vrijeme naporno radite i zaslužujete profesionalno priznanje koje vam dolazi. Kao rezultat vaših napora, vjerojatno ste primili ili ćete uskoro dobiti bonus, povišicu ili neku vrstu promocije. Slavite, ali samo jednu noć. Ako pustite da zabava traje u nedogled, račun bi mogao biti prevelik čak i za vas! Budite štedljivi i vrijedno radite. To je vaša prava ulaznica za dobar život.

 

 

DJEVICA

Ovo će biti jedni od onih dana kada se iznervirate ako nekome treba predugo da se odluči o nečemu. Nećete imati strpljenja podnijeti bilo koga tko nastavi pregledavati svaki pojedini detalj problema. Vjerojatnije je da ćete htjeti jednostavno donijeti odluku, na bolje ili na gore.

 

VAGA

Ovih dana ćete viti željni i optimistični, što dobro funkcionira s vašom snažnom, sposobnom prirodom. Vjerojatno ćete otkriti da se stvari počnu postavljati na svoje mjesto na poslu. Nešto što vas muči već neko vrijeme odjednom postaje jasno. Ono što je nekoć bio kamen spoticanja sada je puka neravnina na cesti i lako se savladava. Sve ukazuje na to da ćete sada biti uspješni u svemu što radite, stoga se usudite sanjati velike snove.

 

 

ŠKORPIJA

Ovo će vjerojatno biti dani usmjereni na ispunjavanje potreba obitelji. Manje osobe bi zamjerile obvezu, ali ne i tebi. Imate njegujući duh. Sve dok se osjećate cijenjenim, rado ćete prijeći dodatnu milju (ili dvije). Možete očekivati ​​da ćete se osjećati voljeno od strane onih oko vas. Imate voljnu, daruću prirodu, a ona se u vašoj auri vidi kao svjetionik koji svi mogu vidjeti.

 

 

STRIJELAC

Koristite moć riječi kao umjetnički medij za izražavanje sebe. Imate čaroban način s riječima koji se često ne prepoznaju. Vaša senzualna priroda je poetska. Ne biste trebali uskratiti drugima ovaj talent, pa ga pokažite svijetu. Možda ste potaknuti da napišete ljubavnu pjesmu partneru koji vam puno znači. Koliko god ovo zvučalo otrcano, zapravo je vrlo romantično.

 

 

JARAC

Danas vas vaš snažan osjećaj nostalgije vjerojatno naginje prema svemu starom. Ako malo kupujete namještaj, privući će vas antikvarnice, a ne suvremene trgovine. Ima nešto u patini što dolazi tek s godinama. To se odnosi i na ljude kao i na predmete, što može objasniti zašto više volite biti s ljudima koji su stariji od vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovi dani bi mogli biti uglavnom posvećeni kućanskim zadacima. Nije baš najglamurozniji zadatak, ali uživate u svakodnevnim potrepštinama. Platite neke račune, bacite nekoliko hrpa rublja, obavite neke poslove u dvorištu i kuhajte. Vaš partner ili obitelj cijenit će vaš trud. Još je zabavnije ako se to od vas ne očekuje. A tko zna? Možda će uzvratiti.

 

 

RIBE

Izađite na svježi zrak na način koji vam odgovara. Važno je vježbati svoje tijelo nekom žustrom tjelesnom aktivnošću ili barem osvježiti duh vožnjom u automobilu. Ovo je sjajno vrijeme za vas. Osjećate se živo i radosno zbog svog života. Pridružite se drugima kako biste prepoznali sve što imate.