Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 27. novembra

Današnji dan donosi nam Mjesec u Jarcu i Mjesec u kvadratu s Jupiterom. To znači ‘sve je dobro u mom svijetu ljubavi’. Zašto? Jer Mjesec u Jarcu ima sposobnost pomoći nam da našu romantičnu vezu stavimo u perspektivu.

Treba li nam ovakva perspektiva nužno? Imamo, jer ako želimo da naše romanse uspiju, onda ih moramo prizemljiti.

Svi znamo kako je to kada pretpostavljamo stvari u odnosima ili kada ‘mislimo’ da nešto jest, a nije. Mjesec u Jarcu pomaže nam shvatiti što je stvarno i čega se trebamo držati.

Mjesečev kvadrat Jupiter gura cijeli posao u pozitivnu zonu; Jupiterovi tranziti imaju tendenciju da to učine.

Dakle, s Mjesecom u Jarcu, počet ćemo uviđati kako možemo najbolje iskoristiti naš odnos koristeći ono što stvarno postoji, umjesto da budućnost temeljimo na očekivanjima ili fantazijama o onome što bi moglo biti.

Energija Jarca ističe našu praktičnu stranu, a u romantici, vjerovali ili ne, biti praktičan je izvrstan način.

Danas se možda ne radi o velikoj strasti, ali može biti o velikoj stabilnosti. Neki smatraju da je stabilnost zamka, zatvor.

Drugi to traže jer ne žele dramu ili bol koju nosi nesigurnost. Tri znaka Zodijaka, ovdje danas, spremna su za pragmatičnu energiju koja dolazi zajedno s Mjesecom u Jarcu. Ako se držimo ovog plana, onda će Mjesec u kvadratu s Jupiterom sve to omogućiti.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 27. novembra:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Možda ste najveći ljubavnik na svijetu, ali ste i netko tko je smrtno ozbiljan o tome kuda idete u životu i s kim se družite. Želite budućnost ispunjenu ljubavlju i osjećate da morate znati tko je ta osoba i očajnički trebate znati da se na nju možete osloniti.

Za vrijeme Mjeseca u Jarcu, osjećat ćete se ambiciozno; htjet ćete provjeriti što funkcionira u vašem životu kako biste se izričito mogli osloboditi onoga što ne funkcionira. Vaš ljubavni život funkcionira, a to nije samo nadahnuće za vas – već vas tjera da se zavalite i radite planove sa svojom osobom – velike planove za veliku zajedničku budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Energija Jarca čini čuda na onima koji imaju ciljeve i snove, i stavlja u perspektivu odnos koji imate i kako će funkcionirati za vas u bliskoj budućnosti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 27. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top