Srodna duša, bivše ljubavi, magični trenutci, ali i opasan flert – neka se OVI znaci raduju sretnim danima koji im dolaze…

OVAN

Ovaj će tjedan dati jasnoću u ljubavnom i bračnom odnosu. Netko bi vam mogao dati iznenadnu ponudu za vezu. Budite oprezni kada se obvezujete ili se vežete u toj vezi. Ova veza možda neće trajati dugo. Bračni parovi bi mogli dobiti komunikacijski jaz od vašeg partnera. Pokušajte biti skromni i riješiti probleme između vas i vašeg partnera. Ako ste se bavili pravnim pitanjima vezanim za bračni život, ovaj tjedan može vam dati malo olakšanja, ali šanse za prekid veze. Ovog tjedna morate biti oprezni pri donošenju bilo kakve veće odluke u vezi s vašim bračnim životom.

 

 

BIK

Ovaj tjedan postoji vjerojatnost prekida u komunikaciji i udaljenosti u vezi. Poruke i telefonski razgovori vjerojatno će igrati ključnu ulogu u jačanju vašeg ljubavnog odnosa. Možete komunicirati s bivšim partnerom. Postoje šanse i za tajnu vezu. Čini se da je vaš intimni život ovog tjedna povoljan. Možda ćete ići na dugo putovanje sa svojim supružnikom. Obitelji mogu organizirati druženje. Bili biste sretni zbog malih proslava kod kuće. Također biste ojačali svoj bračni život uz podršku i blagoslove svojih starješina.

 

 

BLIZANCI

Čini se da je ovaj tjedan prekrasan za vaš romantični život u braku, kao i za zaljubljene parove. Pokušajte razumjeti partnerovu zabrinutost i usredotočite se na popravljanje postojećeg kaosa između vas oboje. Sukob s partnerom u većoj mjeri može biti nepovoljan. Stoga svom partneru morate posvetiti odgovarajuće vrijeme i brigu. Pokušajte biti manje argumentirani i obzirniji kako biste zaštitili svoju vezu i vezu. Samci bi ovog tjedna mogli dobiti dobru podršku zvijezda. Ako ste bili u potrazi za romantičnim partnerom, možda ćete za to vrijeme konačno pronaći neke vrijedne izglede.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovaj tjedan se odnosi na stjecanje više perspektive o svom životu i odnosima. Shvatili biste kako iskoristiti svoja iskustva da se osjećate konstruktivnije u svojim odnosima. Postoji vjerojatnost nove veze, ako trenutno niste u vezi. U posljednjoj fazi tjedna možda ćete biti više nestrpljivi i uznemireni. Preporučljivo je u tom razdoblju biti smiren dok s partnerom razgovarate o raznim važnim stvarima. Kraj tjedna bi bio povoljan. Također je vjerojatno da ćete uživati ​​u veselim trenucima sa svojim najbližima, zajedno sa svojim prijateljima.

 

 

LAV

Vjerojatno ćete ovog tjedna krenuti naprijed i obnoviti stare veze. Preporučljivo je izbjegavati pretjerano povjerenje, i to ako je prerano. Morate držati zdrave granice s osobom. Postoje šanse za stvaranje prepreka ili praznina u vašim postojećim bliskim odnosima početkom tjedna. Radite strpljivo i idite u toku, umjesto da postanete plijen sukobima. Planetarni utjecaji mogu djelovati povoljno na održavanje željnog osjećaja pripadnosti u ozbiljnim vezama tijekom posljednje faze tjedna. Možda ćete uživati ​​u oživljavanju romantičnih trenutaka tijekom vikenda.

 

 

DJEVICA

Čini se da je tjedan koristan za vaš ljubavni život i vezu. Oni koji su u ljubavnoj vezi i predani mogu dobiti podršku svog partnera. Možda ćete doći u kontakt sa svojim starim vezama i ostati u kontaktu. Također možete uspostaviti neke nove veze. Vikend može donijeti probleme koji pokreću vaše osjećaje do srži. Možda se osjećate čudno, ali ti problemi mogu probuditi vaše unutarnje najveće želje ili potrebe. Postoje šanse za nelagodu zbog toga, ali možda ćete ih moći učinkovito razvrstati. Tjedan bi mogao dobro završiti.

Nastavak na idućoj stranici…

Srodna duša, bivše ljubavi, magični trenutci, ali i opasan flert – neka se OVI znaci raduju sretnim danima koji im dolaze…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top