Ovo će biti veličanstveni dani za OVE znakove! Jednog čeka pomirenje, a drugog prosidba!

OVAN

Vrijeme je da napravite korak unatrag i ispitate svoj odnos u hladnom svjetlu razuma. Ignorirali ste neke informacije o svom partneru, ali morate shvatiti da to neće učiniti da nestane. Umjesto toga, morate to uzeti u obzir dok analizirate dinamiku vašeg odnosa. Možda ćete morati donijeti neke teške odluke u ovom trenutku.

 

BIK

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude k vama. Ali svi su oni samo lažni i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte zanemariti negativnost da ste usamljeni, ovo je tek početak i imate još puno ljubavnika koje trebate pratiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možete se preispitivati ​​kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje prema partneru. Čini se da i na vas utječe netko drugi. Ali to je samo fensi prolazak! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i moći ćete zadržati smirenost.

 

RAK

Dani su idealani za kvalitetno provođenje vremena sa svojom obitelji. Sada se također možete pobrinuti za neke važne obiteljske obveze. Izvedite svoju djecu na igru ​​ili u posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provoditi vrijeme sa svojim roditeljima i braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku i intimno druženje. Možete dublje istraživati ​​jedni druge.

 

LAV

Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče veza. Nećete moći razumjeti postupke i motivaciju vašeg partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požurivanja stvari neće pomoći. Radije, polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

DJEVICA

Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi s vašom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Ovo će biti veličanstveni dani za OVE znakove! Jednog čeka pomirenje, a drugog prosidba!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top