LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Mart: Buran dan za OVE znakove, jer će biti stavljeni na kušnju koja će im teško pasti jer ni sami ne znaju što žele…

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Mart: Buran dan za OVE znakove, jer će biti stavljeni na kušnju koja će im teško pasti jer ni sami ne znaju što žele…

17 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vaša nevjerojatna strast i kreativnost zauzimaju središnje mjesto. Također je sasvim moguće da u vama postoji veliki nemir koji vas potiče da stvari podignete na sljedeću razinu. Kombinirajte svoju snagu predanosti sa svojim njuhom za dramatiku kako biste postigli sve što vam srce želi. U sebi imate moć da zablistate posebno sjajno na dan kao što je današnji.

 

 

BIK

Vaša romantična, osjetljiva priroda danas oživljava i možda ćete se naći u potrazi za sigurnošću bliskog ljubavnika. Vjerojatno ćete biti izbirljiviji nego inače, i to više nitko neće učiniti. U vama postoji čežnja za društvom nekoga tko dijeli vaše duboko intuitivno razumijevanje ljudi, emocija i života općenito. Ne pristajajte na ništa manje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Situacije vezane uz ljubav i romansu vjerojatno će u ovom trenutku postati mnogo teže i intenzivnije. Jeste li spremni da se dublje posvetite onome koga volite? Možda će vam biti prilično teško čvrsto se obvezati u ovom trenutku, jer možete biti oprezni zbog slobode koju ćete izgubiti. Sada je vrijeme da se suočite s glazbom i zaista se posvetite ljudima koji vam najviše znače.

 

 

RAK

Općenito, vaš duh je optimističan, voli slobodu i avanturistički. Danas, međutim, možda ćete otkriti da je malo intenzivniji i možda pomalo tmurni, pogotovo kada su u pitanju romantični problemi. Ovakav pristup ljubavnim stvarima nije baš vaš normalan stil, ali ste skloni shvatiti da je prikladan za vašu situaciju u ovom trenutku. Provjerite imate li pri ruci pravi alat za posao.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Kad je riječ o pitanjima vezanim uz ljubav i romansu, možda ćete otkriti da ste uhvaćeni u malo kiselog krastavca. U ovom trenutku postoji poziv na veću predanost. Možda niste sigurni kako odgovoriti na ovaj zahtjev. Moguće je da oklijevate odreći se osjećaja slobode koji vam je tako drag. Prepoznajte važnost bliske veze s jednom drugom osobom. Dajte si priliku da iskusite ovu vrstu intenzivne veze na trajnijoj osnovi.

 

 

DJEVICA

Možda upravo sada osjećate pritisak vremena. U ovom trenutku svog života možda ste svjesniji nego ikada prije vašeg ograničenog vremena koje vam je preostalo na ovoj planeti. Možda i vi više razmišljate o ljubavi i romantici i o tome koliko vam one znače. Uzmite u obzir ograničenja svakog od njih, ali nemojte se zadržavati na njima. Važno je prihvatiti sada i maksimalno iskoristiti vrijeme i ljubav koju imate u ovom trenutku.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Stvari u odjelu za ljubav i romansu bi vam u ovom trenutku trebali ići prilično dobro. Ovo je vrijeme da dublje istražite svoju trenutnu aferu s kim god vam je za oko. Danas postoji veća osjetljivost na vaše emocije i možda ćete se malo više suzdržati nego inače. Okružit će vas zrak tajanstvenosti i intrige, privlačeći druge k sebi kao moljac na svijeću u tamnoj noći.

 

 

ŠKORPIJA

Možda se danas osjećate pomalo rezervirano, posebno kada je riječ o pitanjima koja uključuju ljubav i romansu. Slijedite svoje instinkte i znajte da vaša oklijevanja nisu neutemeljena. Ponekad je dobro usporiti i preispitati cestu na kojoj ste. Samo nemojte sumnjati u sebe do te mjere da postanete previše frustrirani da napravite sljedeći veliki korak naprijed.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Napetost u vašem romantičnom životu danas može porasti. Više nego vjerojatno, postoje određene odgovornosti i dužnosti za koje smatrate da ih morate ispuniti, a koje vas odvode od vašeg intimnog iskustva s drugom osobom. Bez obzira jeste li trenutno uključeni u romantično partnerstvo ili ne, energija dana vjerojatno će pokrenuti probleme u vezi s ljubavlju i romantikom. Pokušajte pronaći zdravu ravnotežu između posla i igre.

 

 

JARAC

Ovo je dobar dan za romantični bijeg. Možda biste se željeli odvesti na selo sa svojim partnerom. Mogli biste uživati ​​u razgledavanju lijepih prizora i mijenjanju rutine. Možda ćete poželjeti zajedno pješačiti na planinu. Ili biste mogli biti zainteresirani za posjet poticajnom gradu. Priredite romantičnu večeru i posjetite glazbeni koncert. Ili biste mogli prošetati uokolo, diveći se arhitekturi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop: Skinite kiseli izraz s lica i nasmijte se danas. Iako stvari možda ne idu točno onako kako biste željeli, velika je vjerojatnost da idu prilično dobro. Vrijeme je da se usredotočite na ono što imate umjesto da se bavite onim što nemate. Ljubav je skrivena na nevjerojatnim mjestima i otkrit ćete da veliko olakšanje dolazi kada jednostavno otvorite oči i vidite je.

 

 

RIBE

Ljubavni horoskop: Danas biste se mogli osjećati puno bolje u svom romantičnom životu. Osjećat ćete povećan osjećaj jasnoće i mira u vašim osobnim odnosima. Možda imate perspektivu o vezi koja je bila izazovna. Odjednom će vam biti jasno što trebate učiniti i osjećat ćete se dobro u vezi s odlukama koje donosite. Djelujte prema svojim instinktima danas, jer će vas oni uputiti u pravom smjeru.