LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Novembar: Buran dan za OVE znakove, jer će biti stavljeni na kušnju koja će im teško pasti jer ni sami ne znaju što žele…

OVAN

Ljubavni horoskop: Vaša nevjerojatna strast i kreativnost zauzimaju središnje mjesto. Također je sasvim moguće da u vama postoji veliki nemir koji vas potiče da stvari podignete na sljedeću razinu. Kombinirajte svoju snagu predanosti sa svojim njuhom za dramatiku kako biste postigli sve što vam srce želi. U sebi imate moć da zablistate posebno sjajno na dan kao što je današnji.

 

 

BIK

Vaša romantična, osjetljiva priroda danas oživljava i možda ćete se naći u potrazi za sigurnošću bliskog ljubavnika. Vjerojatno ćete biti izbirljiviji nego inače, i to više nitko neće učiniti. U vama postoji čežnja za društvom nekoga tko dijeli vaše duboko intuitivno razumijevanje ljudi, emocija i života općenito. Ne pristajajte na ništa manje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Situacije vezane uz ljubav i romansu vjerojatno će u ovom trenutku postati mnogo teže i intenzivnije. Jeste li spremni da se dublje posvetite onome koga volite? Možda će vam biti prilično teško čvrsto se obvezati u ovom trenutku, jer možete biti oprezni zbog slobode koju ćete izgubiti. Sada je vrijeme da se suočite s glazbom i zaista se posvetite ljudima koji vam najviše znače.

 

 

RAK

Općenito, vaš duh je optimističan, voli slobodu i avanturistički. Danas, međutim, možda ćete otkriti da je malo intenzivniji i možda pomalo tmurni, pogotovo kada su u pitanju romantični problemi. Ovakav pristup ljubavnim stvarima nije baš vaš normalan stil, ali ste skloni shvatiti da je prikladan za vašu situaciju u ovom trenutku. Provjerite imate li pri ruci pravi alat za posao.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Kad je riječ o pitanjima vezanim uz ljubav i romansu, možda ćete otkriti da ste uhvaćeni u malo kiselog krastavca. U ovom trenutku postoji poziv na veću predanost. Možda niste sigurni kako odgovoriti na ovaj zahtjev. Moguće je da oklijevate odreći se osjećaja slobode koji vam je tako drag. Prepoznajte važnost bliske veze s jednom drugom osobom. Dajte si priliku da iskusite ovu vrstu intenzivne veze na trajnijoj osnovi.

 

 

DJEVICA

Možda upravo sada osjećate pritisak vremena. U ovom trenutku svog života možda ste svjesniji nego ikada prije vašeg ograničenog vremena koje vam je preostalo na ovoj planeti. Možda i vi više razmišljate o ljubavi i romantici i o tome koliko vam one znače. Uzmite u obzir ograničenja svakog od njih, ali nemojte se zadržavati na njima. Važno je prihvatiti sada i maksimalno iskoristiti vrijeme i ljubav koju imate u ovom trenutku.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Novembar: Buran dan za OVE znakove, jer će biti stavljeni na kušnju koja će im teško pasti jer ni sami ne znaju što žele…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top