LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Mjesec uspjeha, novca, ostvarenja želja i ljubavi. Blago vama!

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Mjesec uspjeha, novca, ostvarenja želja i ljubavi. Blago vama!

26 studenoga, 2022 0 By Admin

Karijera:

Vašu radnu učinkovitost mogu pohvaliti viši autoriteti i otvoriti vam mogućnosti za napredak, a samim time i povećanja financijskih sredstava. Vaše hrabre inicijative i potezi mogli bi zaslužiti priznanje suradnika. Vaš naporan rad također može dobiti dužno priznanje. Ali budite oprezni u svom govoru na radnom mjestu i klonite se onih sa kojima niste u skladnim odnosima.

 

Posao:

Ljudi koji posluju sami mogu dobro zasjati u svojim pothvatima. Postoje šanse da samozaposleni steknu svježe kupce kroz nove trgovinske ugovore. Općenito, poduzeća bi mogla donijeti profit.

 

Stručnjaci:

Stručnjaci koji rade u medijskim, medicinskim ili telekomunikacijskim područjima mogu značajno napredovati u svojim profesijama. Ako budete postupali mudro i razumno, sada se također možete nadati unapređenju i povećanju.

 

Zdravlje:

Veliko opterećenje može vas učiniti napetim. Možda ćete se morati podvrgnuti nekom medicinskom tretmanu. Sada morate obratiti posebnu pozornost na unos hrane. Redovite vježbe i meditacija mogle bi vam pomoći u prevladavanju stresa i poboljšanju zdravlja. Također si priuštite dosta sna i dosta tekućine. Savjetujemo da jedete što laganiju hranu zbog želudčanih tegoba.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Učenik:

Učenici škole mogu biti ometeni zbog propusta u koncentraciji. Mogli bi ih privući i prema zabavi. Ako prevladaju takve nedostatke i u potpunosti se usredotoče na svoje lekcije, mogu dobro studirati. Studenti koji pohađaju visoko obrazovanje mogu naići na neke prepreke. Oni koji se bave istraživanjem moraju se u potpunosti usredotočiti na svoj rad kako bi uspjeli u studiju.

Stranice: 1 2