Ovo je vrijeme VELIKIH promjena za VEĆINU ZNAKOVA! – Provjeri da li se kod tebe nešto mijenja…

ovotjedna

OVAN

Koliko god bili zahvalni nekim ljudima, rješavanje novih udaljenosti ili gubitaka ne mora vas odgurnuti od produktivnosti i pozitivnog razmišljanja. Neka vaše emocije budu takve kakve jesu, ali i neka prođu kad dođe vrijeme da se oslobodite.

Prošlost vas ne definira. Razmišljanje o tome preporuča se sve dok ste u procesu učenja, ali opsjednutost pogreškama ili stvarima koje propustite može otežati život u ovom trenutku. Mnogo je toga zbog čega treba biti radostan. Neka vam prostor u grudima bude rezerviran za vas.

Ovotjedna potvrda: “Biram biti radostan.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovo je ćudljivo vrijeme u životu pripadnika vašeg znaka. Mnogo se stvari moglo pronaći u vašim snovima, kao i u svakodnevnim mislima, a um neće biti tako prijateljski nastrojen kao u posljednje vrijeme. Pronađite način da se odušite, sakupite i organizirajte svoje misli i razotkrijte svoje emocije. Što se prije pozabavite internim sadržajem, prije ćete postati produktivni koliko želite.

Krivnja ne bi trebala preuzeti vlast, bez obzira na to što se skriva u prošlosti. Umjesto toga, odgovarajuću odgovornost treba preuzeti samouvjereno i smireno, kako biste mogli nastaviti dalje i ostaviti neke brige iza sebe. Biti odgovoran iz osobnih ograničenja i boli nije isto što i biti kriv bez razloga.

Ovotjedna potvrda: “Svaki moj korak ima smisla.”

 

 

BLIZANCI

Na putu ste, težite idealu i spremni ste slijediti inspiraciju kamo god vas ona odvela. Ipak, ne želite da zablude preuzmu vlast i morate držati noge na zemlji bez obzira na to što odlučite učiniti ili u što vas drugi pokušavaju uvjeriti. Ostanite stabilni i nastavite se kretati kako bi vaša fiziologija i cijelo vaše fizičko područje mogli ostati dodirljivi i zadržati vaše uzemljenje.

Što više razmišljate o nekome bliskome, bliže ste novoj spoznaji. Možda ste razočarani ili možda tek učite da su vaša očekivanja u prošlosti bila zahtjevna. Budite otvoreni za interakcije na koje se nikada niste navikli.

Ovotjedna potvrda: “Vrijedan sam ljubavi.”

 

 

RAK

Pokušaji otvorenog srca mogli bi završiti u situacijama koje zahtijevaju posebne tehničke uvjete, promjene postavki ili stvari koje zapravo ne razumijete. Ne preispitujte previše vanjske autoritete, pronalazeći način da posao obavite bez puno buke, za sada.

Pravi put komunikacije je onaj na kojem se osjećate razumljivo i ne žudite za previše riječi koje bi mogle raspršiti fokus. Ostanite jezgroviti i iskreni, otvoreni za ideje i načine razmišljanja koji nemaju mnogo veze s vašim. Pred vama su brojni izbori.

Ovotjedna potvrda: “Mogu slobodno birati.”

 

 

LAV

Iako možete izbjeći neke kvarove i kritične situacije, očito je da morate biti oprezni u sljedećih nekoliko tjedana. Ne morate žuriti sa ničim što vas prečesto zaustavlja. Možda jednostavno još niste spremni slijediti određene ciljeve.

Da bi se nova vrata otvorila, stara se moraju zatvoriti. Ne zaboravite se suočiti s prošlošću i dovesti se u stanje mira s njom, kako biste mogli krenuti prema nečem vedrijem i lakšem za srce. Nije vaša misija trpjeti bilo što što bi drugi mogli nametnuti.

Ovotjedna potvrda: “Savršen sam, takav kakav jesam.”

 

 

DJEVICA

Iz osjećaja vlastite vrijednosti okrećete se prema tuđim potrebama i to će biti produktivno samo za pravi cilj. Dobro se brinite o djeci, onoj mladoj i kojoj je potrebna skrb, kao i o voljenima koji su u nevolji i osjećaju zahvalnost što vas imaju u svom životu. Ne razbacujte svoju energiju posvuda, dio nje morate zadržati za sebe.

Čekajući dobre vijesti, umjesto toga mogli biste biti obaviješteni o zastoju. Nemojte biti nestrpljivi jer trenutačno je možda pogrešno započeti nešto novo. Usporite i dopustite usporavanju okolnosti i odluka drugih ljudi.

Ovotjedna potvrda: “Moj je život uravnotežen sa Svemirom.”

Nastavak na idućoj stranici…

Ovo je vrijeme VELIKIH promjena za VEĆINU ZNAKOVA! – Provjeri da li se kod tebe nešto mijenja…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top