OVAJ znak će se nekim čudom OSLOBODITI PROŠLOSTI i TUGE za bivšim partnerom, dok OVAJ znak NEĆE IZDRŽATI i javit će se BIVŠEM

OVAJ znak će se nekim čudom OSLOBODITI PROŠLOSTI i TUGE za bivšim partnerom, dok OVAJ znak NEĆE IZDRŽATI i javit će se BIVŠEM

18 kolovoza, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ako ne znate tko ste, onda ćete nastaviti povrijediti one oko sebe. Zapamtite da postoje dvije vaše strane, a ako želite prihvatiti svoju istinu, vrijeme je da pronađete taj prostor između obje.

Usredotočite se na ono što čini da se osjećate uravnoteženo, što vas ispunjava i kako se osjećate dobro u sebi.

Ovo je posao ovog tjedna jer bi se mogli pojaviti napadi nesigurnosti, ali oni to rade samo da biste pronašli tu sigurnost u sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

U posljednje vrijeme oko vas je bilo puno osjećaja zbog kojih ste se možda zavukli u svoju ljusku. Nažalost, čini se da svaki dan učimo da život nikada neće ići po planu, ali da imamo izbor krenuti s njim ili mu se oduprijeti.

Pokušajte potražiti gdje još postoji otpor ovom rastu i prostoru bića. Ne možemo kontrolirati ništa što se događa izvan nas. Ali uvijek možemo kontrolirati kako ćemo reagirati i kroz koji objektiv koristimo da vidimo stvari. Budite spremni sagledati stvari s drugačijeg stajališta.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ne dopustite da vaš ego uništi sjajnu vezu jer se ne pokazuje u potpunosti na način na koji ste mislili da će biti. Ovo nije isto kao da niste ono što trebate. Razmislite o tome dolazi li to iz očekivanja ili čak strahova i kako možete raditi s tim, a ne protiv njega.

Trenutno imate mogućnost stvoriti odnos drugačiji nego ikada prije. Ali samo morate biti sigurni da vaš stari ne bude taj koji ga pokušava uništiti. Pazite na projiciranje i budite spremni biti ranjivi.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Lekcija naučena. To je tema ovog tjedna pred vama. Pa, to je vjerojatno tema koja će se zadržati tijekom narednog perioda dok naučite kako se kretati drugačije nakon što shvatite da ste zapravo nedavno naučili važnu lekciju, vjerojatno o području vlastite vrijednosti.

Stvar je u tome da nakon što naučimo lekciju, učitelj nam više ne treba nužno. Stoga imajte na umu koliko nastavljate sa statusom quo i pobrinite se da ga bilo tko u vašem prostoru zapravo dodaje.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Čini se kao da ste vođeni da se ne vraćate. Ne vraćati se starim načinima razmišljanja, staroj perspektivi, ali posebno starim ljubavima. Vrijeme ponovnog razmatranja onoga što smo u jednom trenutku mislili da želimo je prošlo i budućnost je otvorena. Ali samo ako si damo priliku to vidjeti.

Naravno, može biti zastrašujuće krenuti naprijed i shvatiti tko smo kada više nismo s nekim, ali to je rast i možemo ga ili voditi ili nas vuče. Međutim, postoje velike šanse da tijekom ovog tjedna ipak nećete izdržati i da ćete se javiti bivšem partneru.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj biste se tjedan trebali osjećati više na vrhu svijeta nego što ste se osjećali dugo vremena. Napravio si mnogo teškog posla, kretao se kroz tamu, prošlost s kojom se nisi htio nositi i bio si otvoren za odgovore koje su oni donijeli.

Sada je vrijeme da sve to počnete sastavljati kako bi ove godine vaš solarni povratak bio onaj iz kojeg nema povratka. Doista možete biti slobodni od svoje prošlosti, ali morate biti spremni pustiti je.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Promjena dolazi htjeli mi to ili ne, jedino što možemo je raditi s njom. Bio je to kamenit put u posljednje vrijeme s lekcijama koje su stigle brže nego što se očekivalo. I iako stvari nisu išle kako je planirano, ipak su išle kako su trebale.

U ovom ste prostoru pozvani da stvarno pogledate što je vaša istina i kako je možete dublje živjeti, posebno u svom romantičnom životu. Međutim, prvi korak je da ga prihvatite za sebe.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Činilo se da u posljednje vrijeme ništa ne ide kako treba, ali možda stvari u koje ste ulagali svoje vrijeme nisu za vas. Potražite gdje ste u posljednje vrijeme ulagali puno energije i što to za vas znači u onome što primate.

Ravnoteža je ključna za sve, ali često ćete ili uložiti sav posao ili ga odbaciti kao nešto što netko drugi mora učiniti. Postoji ravnoteža i jednog i drugog, ali u određenom trenutku, ako ne radi, morate biti spremni priznati da je to možda zato što nije namijenjeno.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

U slobodi u vašem životu možete uživati ​​jer ste radili za to, ali i romantična veza koju imate. Stvari su krenule nabolje u svim područjima vašeg života i na pragu ste potpuno novog poglavlja.

Shvatite da su neka od teških vremena kroz koja ste nedavno prošli zaista gotova, na taj način im ne dopustite da išta oduzmu dobroti koja je pred vama.

Ipak, pobrinite se da sebi pripišete zasluge za sve načine na koje ste se pojačali i odlučili rasti kroz ranjivost i odgovornost jer je to učinilo svu razliku.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ponekad je primamljivo poželjeti zaštititi svoje srce, ali kada to učinite, zapravo gradite zidove oko kojih vas drugi mogu voljeti. Pokušajte ostati otvoreni za ono što će se dogoditi ovaj tjedan i sklonite te ružičaste naočale.

Istina će uvijek izaći na površinu kada i kako treba. Ponekad je to odnos, a ponekad strahovi koje imamo u vezi sa odnosom koji nam uzrokuju previranja, odvojite vrijeme da vidite razliku.

Ne možemo donositi odluke dok ne dobijemo cijelu priču, a vi ćete je konačno shvatiti.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ovaj tjedan nosit će vam energiju sada ili nikad, što vam je upravo sada potrebno kako biste maksimalno iskoristili ono čega ste nedavno postali svjesni u vezi s određenom romantičnom vezom.

Ne postoje savršene riječi kojima bi se izrazila istina. I iako je možda zastrašujuće znati da bi vaše riječi mogle sa sobom ponijeti slom srca, stvar koju treba zapamtiti je da ako ništa ne kažete. To samo slama vlastito srce.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Još uvijek se krećete kroz prostor pronalaska čvrstog temelja nakon nedavne retrogradne sezone. Ovaj tjedan pokušajte sagledati svoje odnose iz drugačije perspektive. Umjesto na ono što nisu, možete li se usredotočiti na ono što jesu.

To će vam omogućiti da vidite dublju istinu umjesto da se samo usredotočite na ono što biste željeli da jesu. Za mnoge je sada vrijeme odlučne akcije. Ali nemojte se osjećati pod pritiskom slijediti mase, doći će vaše vrijeme.