OVAJ znak će se nekim čudom OSLOBODITI PROŠLOSTI i TUGE za bivšim partnerom, dok OVAJ znak NEĆE IZDRŽATI i javit će se BIVŠEM

vrijeme

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ako ne znate tko ste, onda ćete nastaviti povrijediti one oko sebe. Zapamtite da postoje dvije vaše strane, a ako želite prihvatiti svoju istinu, potrebno je pronaći taj prostor između obje.

Usredotočite se na ono što čini da se osjećate uravnoteženo, što vas ispunjava i kako se osjećate dobro u sebi.

Ovo je posao ovog tjedna jer bi se mogli pojaviti napadi nesigurnosti, ali oni to rade samo da biste pronašli tu sigurnost u sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

U posljednje vrijeme oko vas je bilo puno osjećaja zbog kojih ste se možda zavukli u svoju ljusku. Nažalost, čini se da svaki dan učimo da život nikada neće ići po planu, ali da imamo izbor krenuti s njim ili mu se oduprijeti.

Pokušajte potražiti gdje još postoji otpor ovom rastu i prostoru bića. Ne možemo kontrolirati ništa što se događa izvan nas. Ali uvijek možemo kontrolirati kako ćemo reagirati i kroz koji objektiv koristimo da vidimo stvari. Budite spremni sagledati stvari s drugačijeg stajališta.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ne dopustite da vaš ego uništi sjajnu vezu jer se ne pokazuje u potpunosti na način na koji ste mislili da će biti. Ovo nije isto kao da niste ono što trebate. Razmislite o tome dolazi li to iz očekivanja ili čak strahova i kako možete raditi s tim, a ne protiv njega.

Trenutno imate mogućnost stvoriti odnos drugačiji nego ikada prije. Ali samo morate biti sigurni da vaš stari ne bude taj koji ga pokušava uništiti. Pazite na projiciranje i budite spremni biti ranjivi.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Lekcija naučena. To je tema ovog tjedna pred vama. Pa, to je vjerojatno tema koja će se zadržati tijekom narednog perioda dok naučite kako se kretati drugačije nakon što shvatite da ste zapravo nedavno naučili važnu lekciju, vjerojatno o području vlastite vrijednosti.

Stvar je u tome da nakon što naučimo lekciju, učitelj nam više ne treba nužno. Stoga imajte na umu koliko nastavljate sa statusom quo i pobrinite se da ga bilo tko u vašem prostoru zapravo dodaje.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Čini se kao da ste vođeni da se ne vraćate. Ne vraćati se starim načinima razmišljanja, staroj perspektivi, ali posebno starim ljubavima. Vrijeme ponovnog razmatranja onoga što smo u jednom trenutku mislili da želimo je prošlo i budućnost je otvorena. Ali samo ako si damo priliku to vidjeti.

Naravno, može biti zastrašujuće krenuti naprijed i shvatiti tko smo kada više nismo s nekim, ali to je rast i možemo ga ili voditi ili nas vuče. Međutim, postoje velike šanse da tijekom ovog tjedna ipak nećete izdržati i da ćete se javiti bivšem partneru.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj biste se tjedan trebali osjećati više na vrhu svijeta nego što ste se osjećali dugo vremena. Napravio si mnogo teškog posla, kretao se kroz tamu, prošlost s kojom se nisi htio nositi i bio si otvoren za odgovore koje su oni donijeli.

Sada je vrijeme da sve to počnete sastavljati kako bi ove godine vaš solarni povratak bio onaj iz kojeg nema povratka. Doista možete biti slobodni od svoje prošlosti, ali morate biti spremni pustiti je.

Nastavak na idućoj stranici…

OVAJ znak će se nekim čudom OSLOBODITI PROŠLOSTI i TUGE za bivšim partnerom, dok OVAJ znak NEĆE IZDRŽATI i javit će se BIVŠEM

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top