LJUBAV U NAREDNA 3 DANA: Slijedi eksplozija emotivnih promjena, duge veze završavaju, bivše veze ponovo počinju!

LJUBAV U NAREDNA 3 DANA: Slijedi eksplozija emotivnih promjena, duge veze završavaju, bivše veze ponovo počinju!

7 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav u naredna tri dana: Vaše bi romantične fantazije mogle dobiti maksimalno pojačanje. SVE je moguće za vaš ljubavni život. Manifestiranje vaše idealne veze moguće je, bez obzira jeste li već s nekim ili ste slobodni – ako to sanjate, doći će! Nemojte propustiti ovu nevjerojatnu priliku samo na mali san. Idite što dalje od vrha i dodajte puno raskošnih detalja.

 

 

BIK

Ljubav u naredna tri dana: Savitljivi dio vas bi danas mogao izaći igrati se sa svojim ljubavnikom. Može biti zabavno i intrigantno ero**ki eksperimentirati s malo manje kontrole nad cijelom zabavom. Neka vaš partner isplanira romantične aktivnosti i vidite kakav je osjećaj biti na stražnjem sjedalu vruću minutu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Romantika teče poput vodopada, ali možda vam je nešto zapelo u psihi. Položaj planeta olakšava prepuštanje nečemu što je nevjerojatno. Nema dobrog razloga za suzdržavanje. Međutim, ako vas nešto u pozadini izjeda, ima smisla to istražiti i izliječiti, a ne gurnuti pod poslovični tepih. Vjerujte da istina neće nagrizati vaše blaženstvo.

 

 

RAK

Druženje može imati očaravajući utjecaj na vaš romantični život. Važno je razmišljati pozitivno kada je u pitanju romansa. Još bolje, posavjetujte se i pozovite svoje najbolje prijatelje, svoje kolege i svoj tim, jer umrežavanje može donijeti veliku sreću u ljubavi. Izvedite svog ljubavnika da upozna vaše omiljene ljude ili zamolite svoje prijatelje da vam smjeste – u svakom slučaju, sve bi trebalo biti lijepo.

 

 

LAV

Ljubav se može pojaviti kada dodirnete svoju mrežu. Položaj planeta  podiže vaše ambicije u vezi s vezama i spojevima – posebno kada su u pitanju grupe ljudi. Ako ste u paru, možda biste željeli češće provoditi vrijeme sa voljenom osobom i prijateljima. Ako ste slobodni, mogli biste biti zainteresirani za izlazak s grupom ili za pretraživanje aplikacija za upoznavanje potencijalnog partnera. Ostavite otvorene mogućnosti!

 

 

DJEVICA

Ozbiljno premotavanje vašeg ljubavnog života moglo bi potaknuti ozdravljenje. Možete osjetiti ukorijenjene obrasce koji su vas učinili onim što jeste u vašim odnosima. Podešavanje tog DNK otiska, čak i ako znate samo priče svojih roditelja ili baka i djedova, moglo bi vam pomoći da napravite proboj, posebno kada je u pitanju dinamika moći. Nastojte ući duboko u izvor svojih osjećaja.

VAGA

Kreativna magija može se razviti kada vjerujete svojoj moći u današnjim odnosima. Astralna konfiguracija podsjeća vas da ste sposobniji nego što ste vjerovali – posebno u smislu upravljanja svojim ljubavnim životom! Trenutno ste potpuno očarani. Možda biste čak željeli raditi neke pozitivne čarolije kako biste oživjeli svoje romantične snove, jer je očitovanje vaših želja u ovom trenutku više nego moguće.

 

 

ŠKORPIJA

Trenutno ste nevjerojatno moćni u svojoj vezi. Možda želite da vaš ljubavnik primijeti koliko naporno radite da svoju ljubav održite živom. Ako ste slobodni, možda ćete se više truditi privući pozornost potencijalnih partnera – osobito uspješnih i ostvarenih. Istodobno biste mogli pokazati kako dobro upravljate svijetom. Nema ništa loše u tome da sami trubite!

 

 

STRIJELAC

Razgovori o ljubavi bi mogli biti intenzivni, ali u konačnici terapeutski. Ključno je razmišljanje i razgovor kroz svoje osjećaje, brige i ranjivosti. Dio vas možda poželi skočiti u romantičnu avanturu bez da prvo pogledate, što je za razliku od prirode vašeg znaka koja je u osnovi usmjerena na sigurnost. Međutim, to bi mogla biti samo strategija za izbjegavanje suočavanja s neugodnim osjećajima i neće potaknuti vaša partnerstva naprijed. Umjesto toga, ispitajte dublje motivacije iza svih svojih impulsa.

 

 

JARAC

Veza bi se sada mogle činiti intenzivno duhovnim. Položaj planeta čini da se vaša veza s ljubavnikom osjeća gotovo poput romantičnog transa. Čak i ako ste slobodni, možda ćete moći izazvati ovaj osjećaj jednostavno razmišljajući o nekome koga volite ili ste voljeli u prošlosti – možda će se čak i vratiti u vašu orbitu! Zamislite točno kakve ljubavne avanture želite i možete ih ostvariti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Romantično istraživanje trenutno je vaš glavni cilj.Vaše ero***e mogućnosti i romantične mogućnosti mogu se činiti neograničenim. Bez obzira jeste li slobodni ili u vezi, vjerojatno vas privlači proširiti svoj krug prema van i vidjeti novi teren. Ipak, etablirani partner se ne bi trebao brinuti da će vas izgubiti. Što više doživite, to ćete biti više uzbuđeni – a dijeljenje užitka samo ga povećava. Ne ograničavaj svoje mogućnosti ni na sekundu.

 

 

RIBE

Možda ste pomalo nervozni zbog svog ljubavnog života, ali vjerojatno samo pretjerujete. Pokušaj prebacivanja između potrage za vezom duše i zahtjevnih detalja svakog trenutka mogao bi poremetiti savršeno blaženo sanjarenje. Odvojite vrijeme u svom rasporedu kako biste se isključivo usredotočili na izlaske, bliskost i vezu kako ne biste zakratili ovaj ključni dio svog postojanja.