Zadnji dani Novembra VRAĆAJU BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka, a OVOM znaku će opet SRCE BITI SLOMLJENO…

OVAN

Jednom u životu možete odbaciti taj duboki i zagonetni zid tišine koji vas obično okružuje kada komunicirate s novim ljudima. Opustite se i ne gledajte na svaku osobu koja s vama razgovara kao na potencijalnog neprijatelja. Doista možete razgovarati otvorenije i slobodnije, a da ne morate igrati one igre moći u kojima inače briljirate. Uživat ćete biti uključeni.

 

BIK

Poznajete snagu riječi, a također dublje razumijete zadivljujuću snagu osjećaja. Imat ćete priliku vjenčati ove dvije sile. Ako imate nešto za reći voljenoj osobi, mudro birajte riječi, ali i snagom svojih osjećaja prenesite svoju posebnu poruku – tako vas vaš partner (sadašnji ili budući) ne može ne razumjeti.

 

BLIZANCI

Možda ćete osjetiti natjecanje u zraku. Ako ste i vi i vaš blizak prijatelj usmjereni na istu osobu, tada će večer pružiti jedinstveni izvor zabave. Ali nemojte dopustiti da se izrodi u igru ​​koja vas oboje, nepotrebno, pretvara u suparnike. Vaše prijateljstvo ne mora potonuti u te dubine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možete upoznati tu posebnu osobu dok ste u lokalnoj teretani, ako je moguće, ili igrajući pojedinačni sport poput golfa ili tenisa ili nekog drugog sporta. Kako god bilo najvažnije je da ovih dana ne ostajete zatvoreni između četiri zida. Iskoristite ovo vrijeme koje vam zvijezde nude jer ljubav je u zraku, ljubav je svuda oko vas.

 

LAV

Ovih dana ćete imati priliku potpunije razumjeti svog partnera (sadašnjeg ili budućeg). Odnosi imaju tendenciju da se odvijaju vijugavim tempom, ponekad idu naprijed, ponekad se okreću sami sebi, a ponekad idu tangentom. To je prirodan proces i ne može se izbjeći, ali svi trebamo odvojiti vrijeme da razumijemo potrebe naših partnera. Potrudite se učiniti upravo to!

 

DJEVICA

Ako ste vi i vaš partner svjesni da se među vama gomila ljutnja, onda je ovo dobro vrijeme da to javno iznesete i riješite problem jednom zauvijek. Stvari vas oboje uzbuđuju, namjerno. Iskoristite ovu priliku da izrazite svoje mišljenje i podijelite svoje osjećaje, čak i ako su malo pretjerani.

Nastavak na sljedećoj strani…

Zadnji dani Novembra VRAĆAJU BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka, a OVOM znaku će opet SRCE BITI SLOMLJENO…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top