Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 26. novembra

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

I vi ćete osjetiti pritisak Mjeseca u konjunkciji s Merkurom, jer vas danas postavlja na kurs kojim ćete se žestoko braniti od nečega što će vam voljena osoba reći. Ovo je dan mješovitih poruka, a budući da je sezona Strijelca, moći ćete se izvući iz komunikacijske zamke Blizanaca; umjesto da postanete pretjerano dramatični zbog mješovitih poruka koje primate, prijeći ćete na stvar i saznati što se događa kako biste mogli nastaviti dalje u miru.

Zadnje što danas želite je nacrtati nešto što ne treba razrađivati. Vi i vaš partner danas ćete razgovarati jedno s drugim, ali ljepota je u tome što ste s tom osobom dogurali toliko daleko da će vam se današnje ludorije otkotrljati s leđa, kao voda. Ovo je emocionalna zrelost i vi i vaš partner ćete to dobro iskoristiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Ako postoji jedan uobičajeni izraz koji vam se nikada nije sviđao, to je onaj koji kaže da se ‘svi parovi svađaju’. Pa, po vašem mišljenju, to je najnegativnija izjava ikada stvorena. Naravno, tu i tamo ima argumenata, ali ideja da se boriš da budeš dio ljubavi tebi je jednostavno apsurdna.

Vjerujete u glatku plovidbu, a borbe su za one koji ne znaju pravilno govoriti. Ne pribjegavate svađi s partnerom; mirno porazgovarate i onda nastavite dalje.

Danas, za vrijeme Mjeseca u konjunkciji s Merkurom, ponovno ćete biti pred izazovom; ali također dobro poznaješ svog partnera, i ako su spremni za svađu, onda je to s dobrim razlogom, a ti si tu za njega. Današnja sreća dolazi u obliku prihvaćanja argumenta vašeg partnera, rješavanja toga i nastavljanja dalje… u ljubavi i harmoniji.

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 26. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top