Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 26. novembra

Budući da se mnogi od nas ovih dana kotrljaju energijom Strijelca, ne možemo si pomoći da se ne usmjerimo na pozitivna iskustva.

Jednostavno u ovom trenutku nemamo snage da sami sebi stvaramo pustoš ili situacije koje su nepodnošljive ili jednostavno neželjene. Kraj je studenog i želimo proslaviti. Uspjeli smo. Prebrodili smo godinu i evo nas, ispunjeni ljubavlju prema sebi i prema drugima.

Na ovaj dan želimo dati ljubav; osjećamo se kao naše pravo rođenjem. Voljeti drugoga ispunjava nas velikim mirom.

Danas će nam donijeti nekoliko prilika da ili provedemo sjajan dan ili da padnemo u rupu očaja.

Potonju ćemo opciju odbiti, a iako bismo mogli doći u iskušenje da se s ljubavnim partnerima svađamo, zbog položaja Mjeseca u konjunkciji s Venerom na kozmičkom nebu, vidjet ćemo vrijednost takvog poteza i izbjeći ćemo ga!

Budući da također radimo s Mjesecom u konjunkciji s Merkurom, mogli bismo završiti tako da ovog dana razgovaramo izvan reda, vjerojatno se uvalimo u vruću vodu s voljenom osobom. Ne morate brinuti o ovome!

Mi smo samo ljudi i povremeno napravimo verbalni kiks, ali smo sretni utoliko što nas naši partneri ne drže nerealnim standardima. Ovo ćemo danas jako cijeniti. Sama spoznaja da smo prihvaćeni takvi kakvi jesmo, greške i sve, učinit će da se osjećamo kao da smo okruženi velikom ljubavlju i srećom.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 26. novembra su:

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Čini se da ste upravo izbjegli metak, da tako kažem, jer ste uspjeli izbjeći sukob s osobom s kojom ste u vezi; onaj koji bi mogao dovesti samo do sve više i više svađa i vrlo malog napretka.

Tijekom tog vremena padne vam na pamet da se ne treba sa svime suočiti. Naravno, volite ideju ‘transparentne’ veze, ali treba li o svakoj stvari govoriti naglas? Volite svoje tajne čuvati za sebe, uglavnom zato što drugima nisu toliko zanimljive.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Poštedjet ćete se drame neželjenog razgovora na današnji dan, jer vas Mjesec u konjunkciji s Merkurom upućuje u pravom smjeru za mir i razumijevanje. Ovo je sjajan dan u ljubavi, za vas, Jarac, uglavnom zato što sada znate da se drama može vrlo lako izbjeći.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 26. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top