MJESEČNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR! Nadasve zanimljiv i uzbudljiv mjesec je pred OVIM znacima i strahovite životne promjene…

VAGA

Nade i ciljevi grupe s kojom ste povezani inspiriraju vas. Možda ćete se osobno žrtvovati kako biste osigurali njihov uspjeh. Ove žrtve su privremene, jer ćete dijeliti sreću grupe. Osobni uspjeh također je u zvijezdama, ali može zahtijevati ometajuću promjenu. Idite s tokom i ne dopustite da vas sumnja u sebe sputava.

 

 

ŠKORPIJA

Iznenadni, neočekivani uspjeh mogao bi rezultirati jednako neočekivanim povećanjem. Prijatelji su vas možda uputili u smjeru koji vas je doveo na pravo mjesto u pravo vrijeme. Nemojte se iznenaditi ako vas to katapultira u sasvim druge životne okolnosti. Iskoristite ovu pauzu na najbolji način. Ne odmarajte se na lovorikama jer bi vaš uspjeh mogao nestati jednako brzo kao što je došao.

 

 

STRIJELAC

Navala optimizma i entuzijazma mogla bi vas potaknuti u pozitivnije stanje uma i mogli biste postići čuda. Vaše okolnosti mogu se okrenuti naglavačke. Potez je moguć, kao i promjena u vašem poslu. Ne hvataj se za obalu – teci strujom. Uspjeh i sreća su na putu sve dok im dopustite!

 

 

JARAC

Iznenadni uvidi i otkrića mogli bi vam omogućiti neke dugo željene promjene. Sretan prekid mogao bi vam donijeti neočekivanu svotu novca. Neobični snovi mogli bi vas zabaviti tijekom noći. Pratite ih jer mogu sadržavati poruke koje vam mogu pomoći da postignete što god želite. Ovo su dani sretnih događaja i ugodnih iznenađenja.

 

 

VODOLIJA

Stari prijatelj kojeg dugo niste vidjeli mogao bi se iznenada ponovno pojaviti. Iznenadit ćete se postignućima ove osobe. Ovaj susret ili okolnosti koje ga okružuju mogle bi za vas označiti prekretnicu. Možda vas ta osoba inspirira ili ljudi koje upoznajete kroz nju ili nju čine razliku za vas. Ovo će biti čudni, značajani dani. Iskoristite to maksimalno!

 

 

RIBE

Mogla bi se dogoditi iznenadna, ali sretna promjena okolnosti posla. Možda ćete iznenada biti unaprijeđeni ili premješteni. Možda vam na putu dođe važna informacija koja vodi napredovanju. Tehnologija i razmjena podataka također mogu igrati ulogu u događajima. Prijatelji ili kolege mogu biti uključeni. Kako god pogledali, ovo bi mogao biti povoljan mjesec.

MJESEČNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR! Nadasve zanimljiv i uzbudljiv mjesec je pred OVIM znacima i strahovite životne promjene…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top