LJUBAVNI HOROSKOP ZA 26. Novembar: Jedan znak NE MOŽE BITI SRETAN, jer ga MUČI PROŠLOST…

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda ste danas ekstra divlji kada su u pitanju ljubav i požuda.Možda ćete žudjeti za potragom za romantikom koliko žudite za zasićenjem. Uzbuđenje je ono što najviše želite. Ako ste zapeli u kolotečini s ljubavnikom, odbacite poznato za nepoznato. Stari teritorij će vam dosaditi, pa pronađite neutabani put. Bez obzira na status vaše veze, nastojte način na koji ga doživljavate učiniti novim.

 

 

BIK

Pripremite se za potpuno uzbudljivo vrijeme. Stvari u spavaćoj sobi mogu postati daleko uzbudljivije. Bez obzira jeste li s partnerom dugo ili tek nedavno, možete se ujediniti s njim intenzivnije nego što očekujete – vaša bi se psiha mogla stimulirati zajedno s vašim osjetilima! Prihvaćanje i tijela i uma moglo bi vam pomoći da se povežete s dušom svog ljubavnika na najdubljoj mogućoj razini.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Dinamika odnosa danas može stimulirati vaš um. Mjesec putuje i budi vašu znatiželju za nekim posebnim. Bez obzira jeste li trenutno u paru ili solo, možete proučiti što vam ljubavni interes pokušava reći. Sada možete izbjeći bilo kakvu zabunu tako što ćete se uklopiti u ono što vas tjera da se zaljubite i ostanete zaljubljeni. Uzbudljivo je razmišljati o svim načinima poboljšanja doživljaja uparivanja. Ne ometajte se – ovo je vaš trenutak.

 

 

RAK

Vrijeme je da pogledate kako uvlačite ljubav u svoj svakodnevni život. Možda ćete razmišljati o tome koliko vaše rutinske obaveze mogu biti dosadne, pogotovo ako živite sa svojim ljubavnikom. Danas pokušajte do kraja osjetiti nježnost koja postoji u zamornim poslovima poput pranja zuba i suđa. Malo privrženosti može nešto dosadno pretvoriti u slastan užitak.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Tvoja romantična vatra se vratila — i okrenula se do kraja. Vaš bi ljubavni život danas mogao biti u najboljem izdanju. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, uzbudljivo uzbuđenje jurnjave je upravo tu za vas. Tu su i prilike da pronađete dramu koju obožavate, a mogli biste ukrasti koju scenu ili dvije. Još bolje, možete vlastitim glasom napisati briljantan scenarij za vezu!

 

 

DJEVICA

Izležavanje na kauču s vrućim kakaom i danas bi moglo biti megaromantično. Udoban vam može dati perspektivu na sve što vas muči. Naizgled ozbiljna stvar između vas i vašeg partnera mogla bi vas iznenada natjerati da se srušite u hrpu ljubaznog hihota. Ugušite svaku kritiku obiljem udobnosti i vaša bi veza trebala imati koristi.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 26. Novembar: Jedan znak NE MOŽE BITI SRETAN, jer ga MUČI PROŠLOST…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top