LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Mart: OVOM znaku će osoba od povjerenja sa zlim namjerama pokušati uništiti vezu…

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Mart: OVOM znaku će osoba od povjerenja sa zlim namjerama pokušati uništiti vezu…

16 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vi ste jedinstvena i posebna tvorevina Božja i nitko vas nema pravo tjerati u kut. Ako se tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje poene kroz svoje postupke. Situacija će se okrenuti. Partner će vas razumjeti. Trenutno je vaša ljubav ometana okolinom. Ali kako se pojavi teška situacija, on će znati koliko vrijediš.

 

 

BIK

Obilježen vam je odličan dan ako se želite skrasiti u vezi. Izrazite se svojoj obitelji. Bit će sretni jer iz vašeg planetarnog položaja danas curi pozitivna energija. Danas je dan za slavlje s najmilijima. Provedite vrijeme sa svojom obitelji kako biste pokazali svoju brigu i brigu. Svidjet će im se vaš čin.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Postoji velika mogućnost da će treća osoba pokušati intervenirati u vaš odnos sa zlim namjerama. Osoba je vjerojatno osoba od povjerenja i netko o kome ovisite. Stoga svaku informaciju o svom partneru prihvatite sa zdravom dozom skepticizma. Zbog partnera možete biti meta ljubomore i prevare. Morate se osloniti na vlastite osjećaje.

 

 

RAK

Vaš će partner danas vjerojatno biti pod velikim stresom i morat ćete izraziti svu svoju sućut i razumijevanje. On/ona može ukloniti frustraciju na vama. Emocionalno reagiranje na ispad samo će zakomplicirati situaciju. Svoje osjećaje morate za sada staviti na čekanje i posvetiti se potrebama svog partnera.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Karte pokazuju da biste mogli imati romantičan susret s nekim šarmantnim. Ali čini se da je to burno i intimno druženje. Stoga se oslobodite emocionalnih granica i maksimalno iskoristite dan. Ako osoba želi otići, nemojte biti posesivni, vratit će vam se kad-tad! Pustite ga da shvati vašu vrijednost.

 

 

DJEVICA

Nedavno ste se pokrpali s nekim u romantičnoj vezi. Ovu osobu poznajete dugo, ali sada ste zapanjeni kad vidite drugu stranu te osobe. Ne uspijeva razumjeti vaše težnje i ispuniti vaša očekivanja. Dajte mu malo vremena i on će djelovati zrelo, iako postupno, ali hoće.

VAGA

Ljubavni horoskop: Zabava i igre danas su na planu. Prestanite analizirati svoje odnose i izađite na prijeko potrebnu dozu opuštanja. Posjetite ples ili bezbrižan film. Dan je savršen za zabavu i brzi povratak. Vjerojatno ćete zablistati u društvu i zaslijepiti voljenu osobu ili budućeg partnera svojim šarmom i duhovitošću.

 

 

ŠKORPIJA

Vaši planovi da se družite s dragim vam se danas mogu srušiti. Nemojte snažno pritiskati partnera u ovom trenutku kako biste saznali razlog zašto ste zeznuli plan. Sjediti hladno kod kuće i gledati svoju omiljenu TV emisiju ili čitati dobru knjigu jednako će vas zabaviti.

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Danas će vam biti sjajan dan! Možda ćete danas dobiti priliku izreći svoje srce. Ali pazite da ne govorite ništa zbog čega ćete kasnije požaliti! Neka vaš govor bude kratak i precizan, imat ćete mnogo više prilika da se otvoreno obratite svom partneru! Istaknite samo goruće probleme.

 

 

JARAC

Proslave su iza ugla! Netko tvoj blizak se udaje. Par će od vas dobiti gomilu želja. Za one zaljubljene, doista ćete osjećati da svoju vezu podignete na sljedeću razinu predanosti, a možda ćete odlučiti čak i razmijeniti zavjete. Za one koji su već u braku, trebali biste maksimalno uživati ​​u zabavi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Mnogi vas mogu poželjeti, ali se ne možete dobro priznati jer mobilna priroda vašeg posla čini neprikladnim za boravak u blizini kuće! Vaš je partner u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

 

 

RIBE

Ljubavni horoskop:  Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima i ne dopustite da se u vašoj vezi gomilaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom ovog razdoblja. Posebno pazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o vašem partneru i ponašanju prema njemu/njoj.