LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Novembar: OVOM znaku će osoba od povjerenja sa zlim namjerama pokušati uništiti vezu…

OVAN

Ljubavni horoskop: Vi ste jedinstvena i posebna tvorevina Božja i nitko vas nema pravo tjerati u kut. Ako se tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje poene kroz svoje postupke. Situacija će se okrenuti. Partner će vas razumjeti. Trenutno je vaša ljubav ometana okolinom. Ali kako se pojavi teška situacija, on će znati koliko vrijediš.

 

 

BIK

Obilježen vam je odličan dan ako se želite skrasiti u vezi. Izrazite se svojoj obitelji. Bit će sretni jer iz vašeg planetarnog položaja danas curi pozitivna energija. Danas je dan za slavlje s najmilijima. Provedite vrijeme sa svojom obitelji kako biste pokazali svoju brigu i brigu. Svidjet će im se vaš čin.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Postoji velika mogućnost da će treća osoba pokušati intervenirati u vaš odnos sa zlim namjerama. Osoba je vjerojatno osoba od povjerenja i netko o kome ovisite. Stoga svaku informaciju o svom partneru prihvatite sa zdravom dozom skepticizma. Zbog partnera možete biti meta ljubomore i prevare. Morate se osloniti na vlastite osjećaje.

 

 

RAK

Vaš će partner danas vjerojatno biti pod velikim stresom i morat ćete izraziti svu svoju sućut i razumijevanje. On/ona može ukloniti frustraciju na vama. Emocionalno reagiranje na ispad samo će zakomplicirati situaciju. Svoje osjećaje morate za sada staviti na čekanje i posvetiti se potrebama svog partnera.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Karte pokazuju da biste mogli imati romantičan susret s nekim šarmantnim. Ali čini se da je to burno i intimno druženje. Stoga se oslobodite emocionalnih granica i maksimalno iskoristite dan. Ako osoba želi otići, nemojte biti posesivni, vratit će vam se kad-tad! Pustite ga da shvati vašu vrijednost.

 

 

DJEVICA

Nedavno ste se pokrpali s nekim u romantičnoj vezi. Ovu osobu poznajete dugo, ali sada ste zapanjeni kad vidite drugu stranu te osobe. Ne uspijeva razumjeti vaše težnje i ispuniti vaša očekivanja. Dajte mu malo vremena i on će djelovati zrelo, iako postupno, ali hoće.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Novembar: OVOM znaku će osoba od povjerenja sa zlim namjerama pokušati uništiti vezu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top