Kraj Novembra im DONOSI BOL i SLOMLJENO SRCE – ovi znaci će uskoro PATITI zbog LJUBAVI!

BIK

Toliko toga ste učinili za svog partnera, dali mu svu svoju ljubav, a na kraju ćete ostati slomljenog srca. Događaji koji slijede samo će potvrditi ono što već dugo slutite, a to je konačan kraj vaše ljubavne veze. Ne smatrajte se krivim za ništa, vi ste dali sebe u tu vezu i nitko vam tu nema što prigovoriti.

Vi i dalje volite kao prvog dana, ali više ništa ne ovisi o vama. Ljubav vašeg partnera je izblijedjela i vaš partner ne osjeća više gotovo ništa prema vama. Koliko god se trudili, ništa nećete postići kako bi spasili vašu vezu. Ostat će vam samo tuga i bol zbog izgubljene ljubavi.

Pomalo počinjete shvaćati da vas vaš partner uopće ne zaslužuje, ali srce vas i dalje vuče u partnerov zagrljaj. Morat ćete se pomiriti sa stvarnošću i početi nov život. Ono što je bilo nikada se više neće vratiti i toga morate biti svjesni. Vi ste dobra osoba i sigurno ćete pronači ljubav u osobi koja vas zaslužuje.

Sada toi nije slučaj, ali vrijeme donosi mnogo lijepih stvari. Period pred vama bit će tužan za vas, ali pokušajte što prije zaboraviti na prošlost i posvetite se prije svega sebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tada će doći vrijeme kada će ljubav ponovo ući u vaš život i to ona prava i iskrena ljubav kakvu želite. Do tada brinite se o sebi i pokušajte što prije zaboraviti na prošlost.

Nastavak na idućoj stranici…

Kraj Novembra im DONOSI BOL i SLOMLJENO SRCE – ovi znaci će uskoro PATITI zbog LJUBAVI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top