Evo što se događa 25. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

2. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Jupiter koji se okreće izravno u znaku Riba označava početak nekoliko najvažnijih tjedana u vašem životu. Ovo nije podcjenjivanje jer će ovo biti posljednji put da se Jupiter, Neptun, Palas i Juno okupe u vašem horoskopskom znaku.

Imati Jupiter u kombinaciji znači da su pozitivni pomaci u vašoj karijeri tek na pomolu. Ali to će također utjecati i na vaš najpredaniji odnos.

Za vas će energija Strijelca istaknuti poslovna pitanja i one ugovore ili dogovore unutar ljubavnih veza. Budući da je Mars još uvijek retrogradan u Blizancima što donosi promjene u vašem domu i odnosima, ovaj mladi Mjesec naglašava nadu koja postoji.

Ne možete se bojati da ćete izgubiti ono što vam je namijenjeno. Umjesto toga, radi se o povjerenju u svaki korak znajući da je sve to dio sudbinskog novog početka u koji idete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Neke lijepe nedavne promjene spremaju se za najbliži dio vašeg života pod energijom današnjice. Jupiter koji se okreće izravno u Ribama upravlja vašim romantičnim vezama, dok Mlad Mjesec u Strijelcu donosi pozitivne promjene u vaš obiteljski život.

To su vam važna i osjetljiva područja jer ona doista predstavljaju srce vašeg života.

Bez obzira na koje druge uspjehe se fokusirate, upravo vam ovaj osobni aspekt toliko znači.

Ova astrološka energija donijet će neke promjene, i što god se dogodilo, važno je zapamtiti da je i da će sve biti pozitivno. S Jupiterom koji se okreće izravno, možda ćete morati ponovno razmisliti o nekim važnim romantičnim odlukama koje će rezultirati promjenama u vašem domu.

Čak i ako vam se čini da se stvari možda raspadaju tijekom ovog vremena, sjetite se da i one propadaju zajedno. Trebao vam je ovaj pomak kako biste doista mogli imati život za koji znate da vam je namijenjen.

Evo što se događa 25. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog petka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top