DO KRAJA Novembra u život OVA 3 znaka ulazi SRODNA DUŠA. Vrijeme je da doživite ljubav kakvu nikad prije niste doživjeli…

Potraga za srodnom dušom može trajati cijeli život, jer često ne prepoznajemo divne ljude koji su nam pred očima, jer smo očekivali ‘nekog drugog’.

Otpuštamo srodne duše cijelo vrijeme jer, na nekoj razini, želimo da se najave kao ‘onaj pravi’!

Poričemo i lišavamo se poznavanja jako dobrih ljudi jer si utuvimo u glavu da će samo ‘srodna duša’ učiniti, a nekako se ta srodna duša zapravo nikad ne pojavi, zar ne?

Možemo vidjeti kako smo se snašli na vlastitom putu kada je riječ o našoj potrazi za našom srodnom dušom.

Shvaćamo da smo odbacili savršeno dobre ljude i da s njima nikada nismo doživjeli ništa što je makar malo nalikovalo savršenom trenutku, jednostavno zato što nisu ušli s natpisom “Hej ti, probudi se, ja” ja sam tvoja srodna duša. Zgrabi me sada.”

I tako će ovo saznanje probuditi određene znakove Zodijaka. Dat će nam do znanja da je život kratak i da moramo napraviti mjesta za atribute koji dolaze uz naš san o srodnoj duši… Bez ovisnosti o tim atributima koji dolaze u paketu neke savršene osobe.

Drugim riječima, pogledajte sada oko sebe: vaša srodna duša je upravo tamo. Ne u budućnosti i ne zaglavljen u zemlji mašte. Vaša srodna duša je ovdje i sada. Potrebno je samo otvoriti oči.

Tri horoskopska znaka koji pronalaze svoju srodnu dušu su:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Niste to shvatili do sada, ali vjerujete da nešto propuštate, a to je ideja da potpuno vjerujete u osobu s kojom ste… kao nekoga tko će trajati u vašem životu. On je dobar i istinit, ali vi ste ga držali podalje samo zato što ne možete a da ne mislite da postoji netko bolji za vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Može vam pasti na pamet da osoba s kojom ste ne samo da možete vjerovati, već da bi ta osoba mogla biti vaša srodna duša. Uvijek mislimo da je srodna duša netko tko je praktički izgrađen pod rukama bogova, napravljen samo za nas… Ali što reći da osoba s kojom smo sada nije ta osoba? Počet ćete cijeniti onu koju SADA volite kao srodnu dušu kojoj pripadate.

Nastavak na sljedećoj strani…

DO KRAJA Novembra u život OVA 3 znaka ulazi SRODNA DUŠA. Vrijeme je da doživite ljubav kakvu nikad prije niste doživjeli…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top