DNEVNI TAROT za 26. Novembar: OVOM znaku je srce slomljeno, ali uskoro će pored sebe imati osobu koja će mu ispuniti srce ljubavlju…

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: šestica štapova

Vjera u sebe dolazi u slojevima, kao i sumnja u sebe. Možete se malo kolebati između oboje. Razmislite.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: desetka pehara, obrnuta

Jako je teško upoznati kvalitetne ljude, ali to može biti lakše ako pokušate. Njegujte odnose temeljene na zajedničkim interesima. Otkrijte ljude koji vole iste stvari koje vi radite i koji žele biti u društvu istomišljenika.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Sedmica mačeva

Srce vam je slomljeno, ali to ne znači da je život završio. Potrebno je vrijeme da se izliječi, a ništa se ne može žuriti kada je riječ o tim stvarima. Polako ćete se vratiti na mjesto gdje ste sigurni u svoju budućnost. Budite nježni prema sebi, jer uskoro ćete pokraj sebe imati osobu koja će vam srce ispuniti ljubavlju. Možda već danas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Šestica mačeva

Uvijek će postojati ograničenja i stvari kojih se treba bojati, ali vaše unutarnje biće je mnogo jače i moćnije nego što ste ikada sanjali.

Ne morate dopustiti da vas male stvari sputavaju. Jednostavno se trebate usredotočiti na snove i ono što vas izgrađuje.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Sunce

Nalazite se na prekrasnom mjestu u vremenu gdje se trebate podsjetiti na sve dobre stvari u svom životu. Zahvalnost je odlično mjesto za početak.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Osmica pehara, obrnuta

Preboljeli ste tugu iz prošlosti i vidite svjetlo na kraju tunela. Budućnost je svjetlija nego ikad prije. Stvari funkcioniraju na način na koji se niste usudili sanjati.

DNEVNI TAROT za 26. Novembar: OVOM znaku je srce slomljeno, ali uskoro će pored sebe imati osobu koja će mu ispuniti srce ljubavlju…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top