DNEVNI TAROT za 25. Novembar: Sjajne vijesti za OVOG znaka! Problem za koji je mislio da neće nikada nestati, riješit će ga danas, brže nego što je mogao zamisliti…

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Obješeni čovjek, obrnuta

Završili ste s čekanjem da drugi naprave promjenu u svojim životima. Ako će ljudi ostati zaglavljeni u svojoj situaciji, na vama je da se uklonite iz drame i postanete osoba za koju znate da vam je suđeno postati.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Umjerenost

Niste skloni previše razmišljati o stvarima, ali kada to učinite, nije lako prestati. Danas pokušajte pronaći otklon od briga. Ništa neće promijeniti predugo razmišljanje o problemu koji ne možete riješiti. Potražite rješenja ili krenite dalje.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Budala

Toliko ste žurili da niste čuli savjete koje vam daje prijatelj. Dajte si trenutak da dođete do daha i poslušajte mudrost koju su tako velikodušno podijelili s vama. Ne morate se brinuti da ćete izgubiti vrijeme, ali možda ćete požaliti što niste čuli što drugi trebaju podijeliti.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Dvojka mačeva

Pred vama su velike odluke pa je normalno da razmišljate o tome koja je vaša najbolja opcija. Slušajte svoje instinkt i možda otkrijete da možete odabrati bez ikakvog oklijevanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Velika svećenica

Vaša majčinska intuicija je na mjestu. Imate prirodnu sklonost za brigu i znate kada je osobi potrebna vaša podrška puna ljubavi. Činite veliku korist time što ste tu za prijatelja kada vas najviše treba.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: as pentakla

Imaš ovo. Nalazite se na mjestu gdje znate što želite i spremni ste dati sve od sebe. Postavili ste temelje i imate čvrstu viziju za budućnost.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Toranj, obrnuta

Problem za koji ste mislili da će trebati puno vremena da se riješi, riješit ćete danas i to brže nego što ste zamišljali. Ovo su sjajne vijesti za vas. Vi ste na čistom!

DNEVNI TAROT za 25. Novembar: Sjajne vijesti za OVOG znaka! Problem za koji je mislio da neće nikada nestati, riješit će ga danas, brže nego što je mogao zamisliti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top