DNEVNI HOROSKOP ZA 26. Novembar: Blizancima i Vodoliji se prošlost vraća u život, Raku stiže nepoznat poziv i nepoznate osobe, a OVA 2 znaka će biti PRESRETNI…

OVAN

Dnevni horoskop: Planetarni raspored je povoljan, a vi ste u procesu ubiranja prednosti. Radilo se samo o tome da osvijestite i riješite određene stvari vezane uz vašu potrebu za društvenim priznanjem. Nemojte biti tako gladni za odobravanjem. Vaš zodijak sadrži strogog unutarnjeg oca i može udobno preživjeti u potpunoj samodostatnosti. Zapravo, to je vaša najveća snaga.

 

 

BIK

Neki prilično uznemirujući uvidi u misli i osjećaje prijatelja mogli bi doći do vas. Vaša je intuicija veća nego inače, a bolje ste u određivanju ljudi, stoga vjerujte svojim instinktima za sve koje danas sretnete, čak i za strance. Koliko god bilo zabrinjavajuće, ovo iskustvo će povećati vaše razumijevanje onih oko vas i omogućiti vam da se s njima nosite na pravi način. Ovo bi moglo ojačati vaše odnose.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop:  Postoji velika šansa da će vam osoba iz prošlosti uzburkati dan. Možda svojom pojavom, možda pozivom ili porukom. To može biti bivša ljubav, a može biti jednostavno netko za koga odavno više nema mjesta u vašem životu, prijatelj, član obitelji ili slično. Kako god, ne dajte se izbaciti iz takta, jer to bi mogao biti glavni cilj te osobe.

 

 

RAK

Danas bi vam mogla doći neka čudna komunikacija, možda od nepoznatih ljudi. Prekinuti telefonski pozivi ili prazni e-mailovi mogli bi vas natjerati da se zapitate tko je ta osoba i što bi ona mogla poželjeti od vas. To je vjerojatno više uzrokovano problemima s telefonskom vezom ili internetom nego bilo kojim drugim uzrokom, stoga nemojte gubiti vrijeme zbunjeni zbog toga. Ako mislite da znate tko vas pokušava dobiti, pričekajte do sutra i tada im se obratite.

 

 

LAV

Dnevni horoskop: Tema dana je znanje i učenje. Jeste li studirali polje o kojem ste sanjali? Osjećate li se sram što niste pohađali tu i takvu školu ili program? Ako su vam takva pitanja danas najvažnija, zapamtite da vaša kreativnost nema mnogo veze s diplomama koje posjedujete i sve ima veze s načinom na koji koristite svoje vještine i znanje kako biste poboljšali svijet.

 

 

DJEVICA

Nakon mjesec dana koji ste upravo prošli, jasnije vam je nego ikad zašto vam je samodostatnost primarni cilj. Unatoč emocionalnim previranjima, posebno kod kuće, prilično ste uspješno preživjeli. Dan pred vama bit će prilika da se osvrnete na to koliko ste daleko napredovali prema svom cilju. Ali nemojte se previše zanositi. Samodostatnost je dobra, do određene točke!

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. Novembar: Blizancima i Vodoliji se prošlost vraća u život, Raku stiže nepoznat poziv i nepoznate osobe, a OVA 2 znaka će biti PRESRETNI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top