Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u subotu, 26. novembra imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop…

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Saturn je sada direktan oko mjesec dana što znači da ste se trebali osjećati manje ograničeno i blokirano. Danas se Saturn u Vodenjaku susreće u karmičkoj zajednici s Mjesecom u Strijelcu. Ovo bi vam moglo razjasniti temu koja se događala u vašem životu u maju 2022.

Sa Strijelcem koji utječe na dio vašeg života koji predstavlja vaš društveni krug, a Saturn naglašava vaš vlastiti osjećaj jastva, možda će neke istine izaći na vidjelo ili se preurediti u ovoj areni. Prošli ste kroz vlastito razdoblje ponovnog rođenja rada na svojoj prošlosti kako biste mogli potpunije zakoračiti u život koji ste stvorili.

Ova usklađenost vam danas pomaže da prepoznate sve što se promijenilo i kako sada kada shvaćate da ste potpuno druga osoba, i život izgleda potpuno drugačije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Strijelac vlada vašim kućnim životom, a s mladim Mjesecom koji je upravo nastupio to znači da je vrijeme da prigrlite novi početak. Možda se potpuno upušta u novo poglavlje ili bi moglo biti potrebno završiti staro kako biste se osjećali kao da idete naprijed. Osjećaj zaglavljenosti koji ste imali posljednjih nekoliko mjeseci uglavnom se pripisuje retrogradnom Jupiteru u Ribama.

Sada kada je jučer postalo izravno, dublje ćete shvatiti ozbiljnost svojih misli, što će vam omogućiti da shvatite obećani novi početak Strijelca.

Današnji dan je nevjerojatno sličan energiji jučer, osim što možete imati prilike ili važnih razgovora koji najavljuju početak tranzicije u ovom području vašeg života. Pokušajte ostati u trenutku i igrati ulogu promatrača dok bez imalo sumnje ne shvatite da je vrijeme za djelovanje.

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u subotu, 26. novembra imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top