Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u subotu, 26. novembra imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop…

Mladi Mjesec u Strijelcu jučer vam je ulio nadu, a Jupiterovo okretanje izravno pomoglo vam je da povjerujete u srebrni život svih nedavnih izazova kroz koje ste prolazili.

Zbog toga ćete se danas osjećati pozitivnije i optimističnije glede pokretanja vlastitog novog početka.

Gdje god ste se u životu osjećali na raskrižju u proteklih nekoliko mjeseci, put naprijed postat će jasniji.

Imat ćete veće samopouzdanje i smjer koji vam omogućuje da se krećete kroz sve to s većom milošću.

Mjesec u Strijelcu koji se sjedinjuje s Merkurom i Venerom znači da ćete biti više povezani sa svojim emocionalnim ja. To znači da nećete voditi razgovore o tome što mislite, već o tome što osjećate.

Ovo je dio lekcije, pa čak i magije Strijelca, jer kada se radi o onim aspektima vašeg života koji vam najviše znače, ne radi se o logici, već o ljubavi.

Danas je Jupiterov prvi cjelodnevni direkt, pa ćete doživjeti uzbuđenje od života i uvjerenja da se sve događa onako kako je suđeno i kako je uvijek bilo.

Kasnije tijekom dana, Mjesec u Strijelcu stvara pozitivnu karmičku točku sa Saturnom u Vodenjaku dajući vam dozu odgovornosti za to kako se želite ponašati u ovom novom poglavlju vašeg života.

Kako počinjete shvaćati da možete slijediti svoje strasti i ostati u svom integritetu, to zapravo otvara potpuno nove načine gledanja na sve.

Također omogućuje svemiru da počne raditi na načine koje ste prije blokirali.

Budući da je potpuno novi dan, vrijeme je da ga takvim i vidimo.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za subotu, 26. novembar:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Još uvijek ćete biti nabrijani od jučerašnjeg priljeva pozitivne energije. Iskoristite ovo vrijeme da razjasnite što želite. Prečesto previše razmišljate, što stvara sumnju u sebe, a to nije svrha ove energije. Imajte povjerenja u sebe, znajte da se osjećate kako se osjećate iz određenog razloga, a na vama je da to poštujete.

Ako vi ne počnete stavljati sebe i snove na prvo mjesto, neće ni nitko drugi. Spremaju se promjene u najosjetljivijim dijelovima vašeg života, romantike i doma.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Oni su ovoga puta neizbježni jer ste u prošlosti imali prilike napraviti promjene, ali ste ih odgađali. Sada vam svemir ne daje izbora. Sve će to dovesti do obilnijeg i radosnijeg života, samo trebate prigrliti ovaj trenutak kako biste mogli vjerovati kako ćete izgraditi most u sljedeći.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u subotu, 26. novembra imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top