VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ako ste zaljubljeni i rođeni u OVOM znaku ovo će biti dani kada ćete započeti novu vezu!

se

OVAN

Ljubav i romansa možda trenutno nisu baš strastvena afera, ali ipak vam se ovo sviđa. Postoji pregršt prilika za upoznavanje s mnogo novih ljudi, za flertovanje i druženje do mile volje, bilo osobno ili putem interneta. Oni koje sretnete bit će vrlo srdačni i usklađeni s vašim dubljim potrebama. Ako ste zaljubljeni ili još više od toga, ako patite za nekom osobom, ovo će biti dani kada ćete zadobiti ljubav te osobe.

 

BIK

Možda vam je suđeno da danas upoznate nekoga vrlo zanimljivog koga smatrate toliko tajanstvenim i intrigantnim da vaša beskrajna znatiželja podivlja pokušavajući saznati više o njemu. Volite razgovarati i postavljati pitanja, ali znanje koje tražite ne nalazi se uvijek u razgovoru. Postoje i drugi načini i načini komuniciranja jednih s drugima, koji mogu dati drugačiju kvalitetu informacija!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo je čaroban dan za ljubav i romantiku. Ipak, to bi mogao biti i dan kada shvatite kako ste se zavaravali s obzirom na određene aspekte ponašanja vašeg partnera (sadašnje ili buduće). Možda ste mislili da, kada su rekli ili učinili određenu stvar, to su činili kako bi vas iznervirali, a zapravo su im pri srcu bili samo vaši interesi.

 

RAK

Ovo je idealno vrijeme da napišete posebno ljubavno pismo nekome kome ste oduvijek željeli izraziti svoje dublje osjećaje. Kako vam je često teško osloboditi svoje emocije, a morate se osjećati sigurno i potpuno sigurno kako biste ih priznali, ovo je idealan način da to učinite. Vjerojatno nećete morati dugo čekati na odgovor.

 

LAV

Ovo je vrlo dobar trenutak da svom partneru (sadašnjem ili budućem) pokažete koliko se brinete za njega na posebno nježan način. Možete mu dati iznenađenja, poput predivne pjenušave kupke uz svijeće, uz bijele breskve u rakiji. Učinite da se jedno drugo osjećate sjajno, jer nikad ne može biti previše prilika da nekoga volite. Pokušajte!

 

DJEVICA

Budite osjetljivi i otvoreni prema potrebama svog partnera (sadašnjeg ili budućeg). Ako ste oboje prošli kroz težak period u posljednje vrijeme, onda ovo posebno vrijeme možete iskoristiti da se stvarno iskupite jedno drugome i ojačate i produbite vezu između vas. Definitivno je vrijeme da dajete i primate i pokazujete svoju ljubav na praktičnoj osnovi.

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Ako ste zaljubljeni i rođeni u OVOM znaku ovo će biti dani kada ćete započeti novu vezu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top