U ZADNJIM DANIMA NOVEMBRA: Škorpija će imati VELIKE RAZLOGE za SREĆU, Strijelac će doživjet ROMANTIKU…

horoskop

U ZADNJIM DANIMA NOVEMBRA: Škorpija će imati VELIKE RAZLOGE za SREĆU, Strijelac će doživjet ROMANTIKU, Lav dobija i DOBRE, ali i LOŠE VIJESTI, a OVOM znaku iznenada dolazi NOVAC…

OVAN

Ovih dana bi se mogao pojaviti niz zanimljivih posjetitelja. Možda imate zabavu ili organizirate neku aktivnost. Ti pozivatelji mogu uključivati ​​ljude iz znanosti ili ljude koji se bave novcem, kao što su bankari, investicijski savjetnici ili brokeri nekretninama. Poslušajte što imaju za reći. Mogli biste naučiti nešto što će poboljšati vaš financijski položaj.

 

 

BIK

Publikacije bi mogle donijeti neka fascinantna nova znanja na vaš način. Željet ćete o tome razgovarati s prijateljima. Razgovori o bilo kojoj temi trebali bi biti informativni i korisni jer je vaš um tako perceptivan i zadržava. Ljubav prema prijateljima, rodbini i vašoj osobi bi trebala ispuniti vaše srce. Intimna večer s partnerom bit će posebno ispunjena.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana bi vam mogli doći vrijedni savjeti za povećanje prihoda, vjerojatno od bliskog prijatelja ili kolege. Trebali biste se osjećati dobro i izgledati posebno privlačno. Vaš pristup drugima može biti otvoreniji nego inače. Kućni ljubimci mogu biti izvor radosti. Uživajte dok možete! Navečer se prepustite svom umjetničkom tragu.

 

 

RAK

Romantika i umjetnost su ključ ovih dana. Mogli biste se osjećati duhovno inspiriranim sjajnom glazbom, slikama, poezijom ili dramom. Možda biste željeli podijeliti ove osjećaje s nekom posebnom osobom. Djeca bi također mogla biti izvor zadovoljstva. Njihova nevinost čini da se ponovno osjećate mladim. Navečer napišite svoje dojmove dana.

 

 

LAV

Ovih dana ni na šta nećete ostati ravnodušni. Dobre vijesti mogle bi vas uzdignuti  gotovo do ekstaze. Loše vijesti mogle bi vas poslati u dubinu očaja. Posjetitelji pružaju dobrodošlu distrakciju, dok vam duhovne potrage mogu biti omiljena tema razgovora. Ovo neće biti predvidljivi dani, ali bit će prekrasni.

 

 

DJEVICA

Želja za učenjem kroz grupnu aktivnost – možda predavanje ili radionicu – mogla bi vas staviti usred gomile. Naći ćete to uzbudljivim. Ako planirate prisustvovati takvom događaju, nemojte ići sami. Vaše uživanje će biti pojačano prisustvom bliskog prijatelja ili vašeg partnera.

Nastavak na idućoj stranici…

U ZADNJIM DANIMA NOVEMBRA: Škorpija će imati VELIKE RAZLOGE za SREĆU, Strijelac će doživjet ROMANTIKU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top