RAK – POŠTUJ GA, a Rak ćete POŠTOVATI JOŠ VIŠE. Svaku DOBROTU vratit će ti još većim DOBRIM, ali dirneš li mu u ono što mu je SVETO, POŽALIT ĆEŠ!

RAK – POŠTUJ GA, a Rak ćete POŠTOVATI JOŠ VIŠE. Svaku DOBROTU vratit će ti još većim DOBRIM, ali dirneš li mu u ono što mu je SVETO, POŽALIT ĆEŠ!

23 studenoga, 2022 0 By Admin

On uvijek vraća istom mjerom. Ne zbog osvete, već zbog toga kako biste shvatili u čemu ste pogriješili i koliku ste mu bol nanesli. Ako je netko prema njemu dobar, Rak će prema njemu biti još bolji. To je sigurno. On je tipičan primjer sobe koja će učiniti i moguće i nemoguće za ljubav.

Ljubav je za njega svetinja koja se mora čuvati i poštivati. Ponosan je na sebe jer je osoba koja nikada ne igra prljavo. Najviše voli kada je on osoba za primjer. Kada se drugi ugledaju na njega i kada rade neke stvari slično kao i on.

Tada je najviše ponosan na sebe jer može nekoga naučiti nekim dobrim stvarima. On je prije svega svjestan toga koliko on vrijedi, upravo zbog toga ne dopušta drugima da se prema njemu ponašaju kako oni to žele. Već moraju svi imati poštovanje prema njemu.

Ako vam treba osoba koja će vas voljeti i čuvati kao kap vode na dlanu, poklonite svoje srce Raku. Nećete požaliti. Prava je sreća imati takvu osobu pokraj sebe. On je tipičan primjer osobe koja voli i poštuje sve oko sebe. On će dati sve nekome ako netko to zasluži.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Njegova parola je ,, milo za drago”. On nikada ne počinje prvi, već uvijek gleda postupke drugih, tek tada on nastupa. Rak je osoba koja će vas bez imalo sumnje iskreno voljeti. Nikada vam neće namjerno nanesti bol ili vas povrijediti. Oni koji ga imaju u svome životu su jako sretne osobe koje znaju što imaju u svojim životima.

Stranice: 1 2