Biku se PONAVLJA PROŠLOST, Rak će slaviti velike USPJEHE, dok se OVOM znaku sprema nešto VELIČANSTVENO!

Biku se PONAVLJA PROŠLOST, Rak će slaviti velike USPJEHE, dok se OVOM znaku sprema nešto VELIČANSTVENO!

20 siječnja, 2024 0 By Admin 2

BIK

Sve što se događalo u prošlosti, neka tamo i ostane. To je vaš način razmišljanja i očekujete da će tako i biti. Međutim, sudbina vam je namijenila upravo suprotno.

Vas će prošlost sustići i vi ćete ju ponovo proživljavati. Sve se svodi na to da ćete možda i ponoviti neke stvari koje ste već učinili nekada, a te stvari se nisu pokazale najboljima za vas. Pokušavate se izvući iz prošlosti, a prošlost vas proganja i želi vratiti u svoj začarani krug.

Odnosi se to prije svega na neke događaje koji su i poslovni i emotivni jer su povezani sa jednim dijelom vaše obitelji. Neke nesuglasice sa određenim osobama iz obitelji nisu nikad razriješene, pa će ponovo isplivati na površinu i vratiti vas u neka prošla vremena.

Niste na vrijeme postupili kako ste trebali i sada vam se sve to ponovo vraća. Morat ćete presjeći neke stvari i konačno odlučiti onako kako je za vas najbolje, iako ćete time i povrijediti neke osobe.

Shvatite da ste važni vi i vaš život i da ne možete neprestano ugađati drugima na vašu štetu. Tome mora doći kraj, inače vas ponovo u budućnosti očekuju neriješeni odnosi iz prošlosti.

Vrijeme je da se zauzmete isključivo za sebe jer ste do sada povlađivali drugima, a te druge osobe sada traže još.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tome neće biti kraja dok jasno i glasno ne kažete tim osobama da je vaše služenje njima i njihovim interesima završeno. Vama će to biti teško učiniti, ali to je jedini način da prošlost ostavite iza sebe.

RAK

Veliki uspjesi koji su vam zapisani u zvijezdama događat će se u periodu koji je pred vama. Ti uspjesi vezani su isključivo za vaš poslovni život koji vam trenutno ne donosi dovoljno novca. Niste previše zadovoljni onim što radite i za koliko novca to radite. Uskoro bi se mnogo toga moglo promijeniti.

Vaša neprestana potraga za adekvatnim zaposlenjem uskoro bi mogla završiti jer ćete pronaći nešto što će vas jako zainteresirati. Konačno biste mogli raditi ono što volite, a zarađivati mnogo više nego do sada. To će biti prilika koju ne biste smjeli propustiti, a bit će ponuđena upravo vama.

Na vama će ostati da prihvatite taj posao ili ne. Mogući nedostatci u tom poslu koji će vam se činiti da bi mogli otežati puno toga, ti nedostatci bit će puno manji nego benefiti koje biste mogli ostvariti. Zvijezde vam govore da promijenite svoj život i da prihvatite ono što vam se nudi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Sreća ulazi u vaš život na velika vrata. Ona će promijeniti puno toga i ugodno vas iznenaditi. Čarobna dešavanja na polju vašeg ljubavnog života su ono što će vam oduzeti dah. Vi ste na putu da upoznate jednu divnu osobu koja bi vam mogla promijeniti život. Ta osoba bit će upravo ono što tražite u ljubavi.

Predivni dani su pred vama, dani kada će jedno upoznavanje donijeti mnogo toga lijepoga u vaš život. Odmah ćete znati da ta osoba mora biti vaša, samo vaša. Ugodni trenuci u prisutnosti te osobe izvući će iz vas neke osjećaje kojih niste ni svjesni da postoje.

Bit će to čarobno vrijeme za vas, vrijeme u kojem će ljubav ponovo postati ono najvažnije u vašem životu. Ljubav će učiniti čuda i pokazati vam kako je lijepo živjeti.