OVA 2 zodijaka u bliskoj budućnosti očekuje PATNJA, SLOMLJENO SRCE i PREKID ljubavne veze!/

OVA 2 zodijaka u bliskoj budućnosti očekuje PATNJA, SLOMLJENO SRCE i PREKID ljubavne veze!/

23 studenoga, 2022 0 By Admin

RIBE

Vaša ljubavna veza uskoro će doživjeti svoj kraj. Bili ste toga svijesni već duže vrijeme i sve više ste patili zbog toga. Vi ste zadovoljni vašom vezom, međutim, odlazite iz svog mjesta jako daleko u potrazi za boljim životom, a vaš partner ostaje.

Znate da veza na daljinu ne funkcionira onda kada znate da se vjerojatno nećete vratiti nazad. Morate raskinuti i to vam je jako teško. Taj period raskida je blizu pred vama i znate da dolazi vrijeme patnje.Raskidi su uvijek bolni, a vaš je još bolniji jer niste imali problema u vezi.

Život je takav i to ćete morati prihvatiti. To ste sami već znali onoga trenutka kada ste odlučili otiči. Odlazak znači i ostavljanje dragih osoba, a ne samo stvari. Težak period će biti pred vama i morat ćete se dobro potruditi da to sve psihički izdržite.

Slomljeno srce će se zaliječiti nakon nekog vremena i tada ćete moći stvarati novi život za koji ste se odlučili.Zvijezde će vas pratiti na vašem putu i paziti na vas, ali vi prvenstveno morate paziti sami na sebe. Vrijeme liječi sve rane, pa će tako i vaše.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Život je pred vama i nastojte ga iskoristiti što bolje možete. Tuga će proći i doći će bolji dani za vas. Samo morate biti strpljivi i čekati na njih jer će svakako doći.

Stranice: 1 2