Jedan znak je POTAJNO ZALJUBLJEN u nekoga! – zvijezde otkrivaju da li je pravo vrijeme da to otkrije i što da napravi!

OVAN

Nemojte dopustiti da zbog vaše neoženjenosti ili statusa vaše veze izgubite iz vida ovaj prekrasan dan.

Umjesto toga, uzmite svoje trenutke nesigurnosti i usmjerite ih u aktivnosti koje hrane vaš duh, usmjerite ih u aktivnosti koje hrane vaš duh i nastavite da vam daju hrabrost. Pronađite unutarnju snagu koja vam je potrebna da se s ljubavlju suočite s dnevnim strahovima.

 

BIK

Znajte razliku između romantike i potrebe za nekim tko će potaknuti vašu nesigurnost.

Telefonski poziv stvarno može biti samo telefonski poziv, kompliment zaista može biti samo kompliment. Netko tko provodi vrijeme s vama i biti tu s vama pokazujući empatiju možda nije ono što mislite da jest.

Budite sigurni da se držite pod kontrolom kada osjetite da bi netko mogao biti zainteresiran za vas samo zato što smatra da ste fascinantni. Umjesto toga, pogledajte odnos i kako se čini da je njegova svrha komunicirati kako biste razumjeli kamo se stvari vode.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Je li vrijeme da proširite svoju obitelj? Možda ste razmišljali o tome da imate dijete. Možda bi vas strah od neuspjeha ili lošeg roditelja mogao dovesti u pitanje jeste li spremni ili niste.

Ne dopustite da vas teškoća da postanete netko tko je odgovoran za drugo ljudsko biće uplaši.

Vjerujte da će se stvari, kada je pravi trenutak, riješiti same od sebe i da ćete se osjećati predano prakticiranju ljubavi na način na koji to treba.

 

RAK

Ima dosta toga o čemu trebate razgovarati s osobom koju volite, a približavanje toj osobi se može činiti velikim zadatkom.

Potrebno vam je dosta hrabrosti da postanete ranjivi i transparentni za nekoga za koga osjećate da drži vaše srce u svojim rukama. Ali, kada se odlučite za hrabru stvar, upornost će vas izvući. Sada je pravo vrijeme da priznate svoje osjećaje, nećete se pokajati, a ni razočarati. Ljubav će vam biti uzvraćena. Vjerujte zvijezdama.

 

LAV

Ljubav je oblik bogatstva.

Možda nemate tone novca u banci, ali ako u svom životu imate ljude od prijatelja do obitelji koji brinu o vama onda je to nešto na čemu treba biti zahvalan.

Brojite svoje blagoslove. Kotrljate se u bogatstvu kada je u pitanju ljubav drugih u vašem životu.

 

DJEVICA

Ti si dovoljan. Čak i kada se osjećate kao da ste iznevjerili druge, ili čak sebe, istina je da neprestano rastete i proširujete svoje znanje o tome što ljubav uistinu jest.

Ovo je lijepo vrijeme za vas da manifestirate sve što se nadate doživjeti u stvarnosti. Promjene unutar vlastitog srca prvo je mjesto za početak.

Nastavak na idućoj stranici…

Jedan znak je POTAJNO ZALJUBLJEN u nekoga! – zvijezde otkrivaju da li je pravo vrijeme da to otkrije i što da napravi!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top